- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Yesssssabah nee yogurt mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesssssabah nee yogurt mu
sarmısak ası ne nevo ılk defa duydumAkşam yemeği
1 kase dünden sarımsak ası
6 tane mercimekli köfte
Ayran
Şekersiz Türk kahvesi
Spor yapacağım
ay bıldıgımız yogurt dmı , meyvelılerden dgıl..ay nasıl yedınn . ben yogurt yıyemıyorum zorla anca catalın ucuyla .. bıde sabah olunca sasırdım kız mıden bulanırYessss
tolın moral bozma bınnaz ablaya takıl senohaaaaaaa cok yemıssın yarın bısey yeme bence
Bildigimiz yogurt kiz midem bulanmadii yemem gerekiyodu bende yedimay bıldıgımız yogurt dmı , meyvelılerden dgıl..ay nasıl yedınn . ben yogurt yıyemıyorum zorla anca catalın ucuyla .. bıde sabah olunca sasırdım kız mıden bulanır
ben hıc yıyememmm ben ıttırıyom o gerı cıkıyo resmenBildigimiz yogurt kiz midem bulanmadii yemem gerekiyodu bende yedim
ben hıc yıyememmm ben ıttırıyom o gerı cıkıyo resmen
Bebegm icine tarcin koy yiyemiyosanben hıc yıyememmm ben ıttırıyom o gerı cıkıyo resmen
aaa ben de öğrenciyimyok canım ogrencılık benım ısım
senin de öyle fazla fazla kilon yok ablam benceKıstırırım ama bişi yapmam merak etme rahat ol bence
48 e kadar yolu var benim alarm 49 da öterAman dikkat et
Tatlı yorgunluk bunlar
afıyet olsun .. sen kac kılosun canımakşam yemeğimi yedim kızlar azıcık akmek dnden kalan ufak bi tabak karnabahar ve yarım kase mercimek çorbası bişey pişirmeyi canım istemedi zaten doyuncaya kadar da yemedim
sağol 45 kiloyum canım ben spor için burdayımafıyet olsun .. sen kac kılosun canım
ha dıyet dıcen sandımmm boyun kac canım .. cocugun var mı .. masallah zayıfmıssın sennnsağol 45 kiloyum canım ben spor için burdayım
155 boyum 13 aylık bi kızım var canımha dıyet dıcen sandımmm boyun kac canım .. cocugun var mı .. masallah zayıfmıssın sennn
bozacammmmmmmm herkeşi kaçırtacam bu topıktentolın moral bozma bınnaz ablaya takıl sen
haşlanmış patates ve bir dilim ekmek yedim şimdi çok şişim fazla yemedim halbuki
Konserveyi diyorum zaten canımhormonlu canım onlar ya
öyle yapmayı düşünüyorum bende1 saat sonra spor yaparsan rahatlarsın
Konserveyi diyorum zaten canım