- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
kesınlıkle .. bı anda cok cok azaltmıssınhe valla canımcım dur düzelteyim şu listemii..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesınlıkle .. bı anda cok cok azaltmıssınhe valla canımcım dur düzelteyim şu listemii..
nasıl y7ani antepte oturacaklar ve baklava yok ee ne zama yiyor bu millet o güzelim baklavayıı.Antep'te evde pek baklava yapan yok herkes hazır alıyor.Bayramlarda bile baklava ikram edilmiyor
seneye bizde yazıcaz canım artık napalım mecburGitmek şart olduğu için söyledim çocuklar büyüyünce okul sorunları başlıyor..Benim kuzenim 2. doğu görevi yapmamıştı oğlu liseye gidiyordu geçen yıl çıktı tayin mecburen gittiler ve çok zorlandılar
tatlım gecmıs olsunHer zaman ki gibi idrar yolu enfeksiyonu oldu
Yapıştı bu bana ya Düşmüyor yakamdan
Sağol canım ama geçmiyor kitatlım gecmıs olsun
Yavaş gelbaklava
pınkın dıyet grubunu toın bozamadı ama ben bozdum yabaklava
ıhmal etme canım yaa randevu al hadııı sımdıııı ,yarın gıttSağol canım ama geçmiyor ki
Bayramda kesinlikle baklava ikram edilmiyornasıl y7ani antepte oturacaklar ve baklava yok ee ne zama yiyor bu millet o güzelim baklavayıı.
hahahah bende pınko ne zaman bıze kızacak dıyordumYavaş gel
ben sütlü tatlı severim kızYavaş gel
hahaah aynenpınkın dıyet grubunu toın bozamadı ama ben bozdum ya
Hakkınızda hayırlısı olsunseneye bizde yazıcaz canım artık napalım mecbur
mıllet baklavaya doymuss ben antepte olcamda yemıcem haBayramda kesinlikle baklava ikram edilmiyor
eee beybi ne yiyorlar bunlar bak şimdi merak ettim.o güzelim baklavalara ne oluyorr..Bayramda kesinlikle baklava ikram edilmiyor
aynen bayramda baklava ıkram edılmez evde yapılan tatlı tuzlu kurabıyeler vb ıkram edılırnasıl y7ani antepte oturacaklar ve baklava yok ee ne zama yiyor bu millet o güzelim baklavayıı.
bı de canm antepte her köşe basında seyyar tatlıcılar var halka tatlı vb bunları yıyor mıllet ayak ustu alıpeee beybi ne yiyorlar bunlar bak şimdi merak ettim.o güzelim baklavalara ne oluyorr..
resimdeki sen misinnnaynen bayramda baklava ıkram edılmez evde yapılan tatlı tuzlu kurabıyeler vb ıkram edılır
balkava söz olur nişan olur mısafırlıge gıderken goturursen oyle olur cenazelerde ıkram edılır
aneyde aney değişikmiş. ah ah orda olcaktımki..aynen bayramda baklava ıkram edılmez evde yapılan tatlı tuzlu kurabıyeler vb ıkram edılır
balkava söz olur nişan olur mısafırlıge gıderken goturursen oyle olur cenazelerde ıkram edılır
Sende kaşınıyon bayağıhahahah bende pınko ne zaman bıze kızacak dıyordum
Dikkatimizi dağıtmayalım lütfenben sütlü tatlı severim kız
hahaah aynen