- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
iyide kardiş doymuşlarmı bunlar baklavaya yada yassakmı yahu niye niye yemiyorlarrbı de canm antepte her köşe basında seyyar tatlıcılar var halka tatlı vb bunları yıyor mıllet ayak ustu alıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyide kardiş doymuşlarmı bunlar baklavaya yada yassakmı yahu niye niye yemiyorlarrbı de canm antepte her köşe basında seyyar tatlıcılar var halka tatlı vb bunları yıyor mıllet ayak ustu alıp
Tatlı tuzlu kurabiyeleri var onlardan ikram ediliyor.eee beybi ne yiyorlar bunlar bak şimdi merak ettim.o güzelim baklavalara ne oluyorr..
yok canım ben ırade olcuyorum ama ben bugun ıkı dılım sabah kahvaltısında yedım sımdı oglen corba ıcıcem bır dılım ekmek aksam da allah kerim allah ne verdıyse demıyorum yıne bu olcudeSende kaşınıyon bayağı
Dikkatimizi dağıtmayalım lütfen
Vallah 1 yaşıma daha girdim doymuş oranın halkı baklava ya ah ahhTatlı tuzlu kurabiyeleri var onlardan ikram ediliyor.
antepte mi oturuyosunyok canım ben ırade olcuyorum ama ben bugun ıkı dılım sabah kahvaltısında yedım sımdı oglen corba ıcıcem bır dılım ekmek aksam da allah kerim allah ne verdıyse demıyorum yıne bu olcude
eskıdenmıs o sarmalar , baklavalarla kutlanan bayramlar.. bızden sonrakı nesıl bu coskuyu yasayamıcak bıle valla.. belkı de gelenektır tabı ordaTatlı tuzlu kurabiyeleri var onlardan ikram ediliyor.
Akşam ekmek yeme o zamanyok canım ben ırade olcuyorum ama ben bugun ıkı dılım sabah kahvaltısında yedım sımdı oglen corba ıcıcem bır dılım ekmek aksam da allah kerim allah ne verdıyse demıyorum yıne bu olcude
evettresimdeki sen misinnn
yok canım anteplı degılım ben senantepte mi oturuyosun
Bizim orda hala var her bayram baklava,börek,sarma ve içli köfte yapılr..Birde soğuk yoğurt çorbamız var o yapılıreskıdenmıs o sarmalar , baklavalarla kutlanan bayramlar.. bızden sonrakı nesıl bu coskuyu yasayamıcak bıle valla.. belkı de gelenektır tabı orda
kız her gün baklava mı yiyecektin sonra 100 kilo olurdunVallah 1 yaşıma daha girdim doymuş oranın halkı baklava ya ah ahh
e her an ulaşılabılır ya cok aranmıyoriyide kardiş doymuşlarmı bunlar baklavaya yada yassakmı yahu niye niye yemiyorlarr
evet canım ekmeksız yıcem , meyve yeme alıskanlıgım yok bu cok kotu ısteAkşam ekmek yeme o zaman
hee ne biliyim ben rizeliyimyok canım anteplı degılım ben sen
burdada yuvarlama yaparlar nevosummBizim orda hala var her bayram baklava,börek,sarma ve içli köfte yapılr..Birde soğuk yoğurt çorbamız var o yapılır
ama deger yahukız her gün baklava mı yiyecektin sonra 100 kilo olurdun
tesekkur ederımm
maşallah o zaman
hee ne biliyim ben rizeliyim
ay oralarda cok guzel yemyesıl
maşallah o zaman
hee ne biliyim ben rizeliyim
Evet biliyorum canımburdada yuvarlama yaparlar nevosumm
ay sen ne guzel yapıyorsundur yaa
Konu birden kayıplara karıştıkımmıs o