Amann o önemli değil. Benim de yok, yemem hiç kırk yılda bi canım muz isteyecekte kalkıp muz yicem bu kadar. Ha birde yazın kavunevet canım ekmeksız yıcem , meyve yeme alıskanlıgım yok bu cok kotu ıste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amann o önemli değil. Benim de yok, yemem hiç kırk yılda bi canım muz isteyecekte kalkıp muz yicem bu kadar. Ha birde yazın kavunevet canım ekmeksız yıcem , meyve yeme alıskanlıgım yok bu cok kotu ıste
bızım burda cenazede verılmez baklavae her an ulaşılabılır ya cok aranmıyor
ben ayladır yemıyordum baklava hıc de canım çekmez
gecen ay cenazemız vardı orda yedım yanı daha da yemedım hala..
Erkek üyelerin konuları siliniyor ya ondan :) Bari fikirde verselermiş, herkes dalga geçmişKonu birden kayıplara karıştı
pinkkk burası baklavalar corbalar topiği olduAmann o önemli değil. Benim de yok, yemem hiç kırk yılda bi canım muz isteyecekte kalkıp muz yicem bu kadar. Ha birde yazın kavun
yok canım eşim polis değilsende mı polıs esısın bırıkıbır :)
ne ararlar burda bılmem .. sımdı bısey dıcem olmayacakKonu birden kayıplara karıştı
burda verılıyor kuzumbızım burda cenazede verılmez baklava
senınkı ne .. burası dıyetten cıktı valla zıvanadan cıktık bızyok canım eşim polis değil
Açlık çenelerine vurdupinkkk burası baklavalar corbalar topiği oldu
benim ki iş adamı sayılır canım mermerciyiz bizsenınkı ne .. burası dıyetten cıktı valla zıvanadan cıktık bız
zıvanadan cıktık bız herkes ac ya bızım burda yemek dısında helva verılır marketlerde olan tahinli var ya , yemek yerıne pıde de olabılıyo tabıburda verılıyor kuzum
mantık da agızlar tatlansın dıye bır sey herhalde..
hangi konu ayErkek üyelerin konuları siliniyor ya ondan :) Bari fikirde verselermiş, herkes dalga geçmiş
mermer ısımız olursa hemen bırkı bır kı dıyoruz o zaman, sen calısmıyosun sanırımbenim ki iş adamı sayılır canım mermerciyiz biz
kız burda dabı ev yemeklerıyle ugrasıyolar sormazıvanadan cıktık bız herkes ac ya bızım burda yemek dısında helva verılır marketlerde olan tahinli var ya , yemek yerıne pıde de olabılıyo tabı
açım ya ondan beybi diyetteyim ben gariii.. asla dönmek yokkız her gün baklava mı yiyecektin sonra 100 kilo olurdun
Üniversitede biriyle samimiymiş aşık olmuş, açılmış kız yok demiş, bu ısrar etmiş kız bakarız demiş. Sonra çocuğun olduğu yere başkasıyla elele gelmiş :))hangi konu ay
Anladım beybii.. ee oda doğru her an ulaşabildikleri içinn.. demekki ulaşılmayan şeyler tatlı ve aranılır oluyormuşş..e her an ulaşılabılır ya cok aranmıyor
ben ayladır yemıyordum baklava hıc de canım çekmez
gecen ay cenazemız vardı orda yedım yanı daha da yemedım hala..
evt kadınlar ne zaman cıktı kı mutfaktan .. genelde getırıyolar ama kolu komsu yemek bı kac zaman ıstekız burda dabı ev yemeklerıyle ugrasıyolar sorma
ılk bı ıkı gun lahmacun verılır
sonra evde yemeklerle ugrasılır
zaten ölüm acı ama bayanlar yıne mutfaktan cıkmaz
hemen canım isteyin yeter.çalışmıyorum sen çalışıyo musunmermer ısımız olursa hemen bırkı bır kı dıyoruz o zaman, sen calısmıyosun sanırım
iyimiş o da çelme takaymışÜniversitede biriyle samimiymiş aşık olmuş, açılmış kız yok demiş, bu ısrar etmiş kız bakarız demiş. Sonra çocuğun olduğu yere başkasıyla elele gelmiş :))