- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- 248
napıyım canım en geç 6da akşam yemeği işini bitiriyorumhatun akşam yemeğini bile yapmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyım canım en geç 6da akşam yemeği işini bitiriyorumhatun akşam yemeğini bile yapmış
malatya da cok guzelmıs , dogunun parısı dıyolar .. babamlarda oyle dıyolar abla .. yıllardır sıkıldık uzakta.. elın ıyısındense , kendı kotun daha ıyı yaa ..Yok canım eşimin emekliliğine az kaldı ve Malatya'ya gitme imkanımız var artık o yüzden oraya gideceğiz..Bizde artık ailelerimizin yanında yaşamak istiyoruz..
Yok canım çalışmıyorum..
Öyle miSiz batıda mı doğuda mısınızbende polis eşiyim canım
batıda doğu görevimiz geçen sene bitti çok şükürÖyle miSiz batıda mı doğuda mısınız
Ben yarım saatliğine uyuyayım dedim anca kalktımleslie ablayla 3 mil yürüdüm birde plates yaptım akşama yemekte pırasa var siz neler yaptınız akşama
ne güzel benim eşim kaçta gelecek belli olmuyor haliyle benim yemekte belli olmuyornapıyım canım en geç 6da akşam yemeği işini bitiriyorum
B BayanHicKimse nerelerde canım geliyor mu topiğeBen yarım saatliğine uyuyayım dedim anca kalktım
Daha yemeği düşünemedim bile
Ama ben eşim gelene yakın yapıyorum yemeğimi, sen bayağı erken davranmışsın.
Güzel şehir canımİnan yaşam şartları zor olmadığı sürece en iyisi kendi memleketimizmalatya da cok guzelmıs , dogunun parısı dıyolar .. babamlarda oyle dıyolar abla .. yıllardır sıkıldık uzakta.. elın ıyısındense , kendı kotun daha ıyı yaa ..
yeni koydum pişiyor canım 5de yerim geç kalmamaya çalışıyorum eşime ayrı yemek yapıyorum çogu kez zavallım oda benle otçul besleniyorBen yarım saatliğine uyuyayım dedim anca kalktım
Daha yemeği düşünemedim bile
Ama ben eşim gelene yakın yapıyorum yemeğimi, sen bayağı erken davranmışsın.
GözünüzaydınBizde Antep'te bayı görevindeyizbatıda doğu görevimiz geçen sene bitti çok şükür
annem bı daha dogum yapsam yengec dogurmam dıyo en kotu burcmus anneme goreAcayip uzlaştırıcıyımdır hırgürü sevmem mesela,adilimdir haksızlığa gelemem hiç
Pırasayı pirinç ile mi yaptınızyeni koydum pişiyor canım 5de yerim geç kalmamaya çalışıyorum eşime ayrı yemek yapıyorum çogu kez zavallım oda benle otçul besleniyor
polıs esı mısın canım .. ne yemegı yaptın bıdeyeni koydum pişiyor canım 5de yerim geç kalmamaya çalışıyorum eşime ayrı yemek yapıyorum çogu kez zavallım oda benle otçul besleniyor
sağol canım birde 2. şark çıktıya ondan tırsıyorumGözünüzaydınBizde Antep'te bayı görevindeyiz
1kaşık pirinç koydum cnm çok azPırasayı pirinç ile mi yaptınız
evet cnm sende polis kzıymışın ne mutlupolıs esı mısın canım .. ne yemegı yaptın bıde
evet erken yemelisınızevet cnm sende polis kzıymışın ne mutlu
diyette olunca erkenden yemek lazım
Yazık :))yeni koydum pişiyor canım 5de yerim geç kalmamaya çalışıyorum eşime ayrı yemek yapıyorum çogu kez zavallım oda benle otçul besleniyor
Biz onu yaptıkİlk şark yerimizde 9 yıl kaldık bu 2 şark oldusağol canım birde 2. şark çıktıya ondan tırsıyorum
gorende bızlerı hıc yemek gormuyoz sancak valla nerdesın pınk sennYazık :))
Ben eti çok seviyorum. Dün yaptım mesela hani çok susarsın için yanar ya aynen öyle yedim o eti