Bulgur koymanızı öneririm hem diyete daha uygun hemde lezzetli oluyor.Tok tutar1kaşık pirinç koydum cnm çok az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulgur koymanızı öneririm hem diyete daha uygun hemde lezzetli oluyor.Tok tutar1kaşık pirinç koydum cnm çok az
yok canım protein olarak et yiyorum et sevilmez mi eşimde etçil ve karbonhidratı da çok seviyorYazık :))
Ben eti çok seviyorum. Dün yaptım mesela hani çok susarsın için yanar ya aynen öyle yedim o eti
bulgur ödem yapıyor bende canımBulgur koymanızı öneririm hem diyete daha uygun hemde lezzetli oluyor.Tok tutar
Sen diyet yapmıyon herhalevet erken yemelisınız
Nevoşummm... Hastayım ben yaPırasayı pirinç ile mi yaptınız
bizde duracaktık ama bizim ki sayılmıyormuş 2 yıl kaldık geldikBiz onu yaptıkİlk şark yerimizde 9 yıl kaldık bu 2 şark oldu
Tamam o zamanPeki doyuyor musunuz sadece sebze ilebulgur ödem yapıyor bende canım
pirinçlerinden almıyorum zaten tabagıma kızım için katıyorum birazda
Çocuklar büyümeden doğu görevini bitirmek lazımbizde duracaktık ama bizim ki sayılmıyormuş 2 yıl kaldık geldik
yanında yoğurt yicem canım alıştım artık kasımdan beri böyle besleniyorum akşamları menümü resimli paylaşıyorumTamam o zamanPeki doyuyor musunuz sadece sebze ile
Geçmiş olsun canım ne olduNevoşummm... Hastayım ben ya
Allah kolaylık versinAfiyet olsunBekliyoruzyanında yoğurt yicem canım alıştım artık kasımdan beri böyle besleniyorum akşamları menümü resimli paylaşıyorum
he valla canımcım dur düzelteyim şu listemii..Kakao ve Ben sen ac gezıyosun resmen ıskenceee .. bu nee duser kalırsın
Her zaman ki gibi idrar yolu enfeksiyonu olduGeçmiş olsun canım ne oldu
öylede korkuyorum tekrar doğuya gitmeye psikolojim bozulmuştu birde saldırı olmuştu biz ordaykenÇocuklar büyümeden doğu görevini bitirmek lazım
Geçmiş olsun canım bunun için doktora gitmelisin yoksa düzelmezHer zaman ki gibi idrar yolu enfeksiyonu oldu
Yapıştı bu bana ya Düşmüyor yakamdan
menemen ekmegı bana bana yemedın mı dadu cıkar mı
sende mı polıs esısın bırıkıbır :)ne güzel benim eşim kaçta gelecek belli olmuyor haliyle benim yemekte belli olmuyor
Gitmek şart olduğu için söyledim çocuklar büyüyünce okul sorunları başlıyor..Benim kuzenim 2. doğu görevi yapmamıştı oğlu liseye gidiyordu geçen yıl çıktı tayin mecburen gittiler ve çok zorlandılaröylede korkuyorum tekrar doğuya gitmeye psikolojim bozulmuştu birde saldırı olmuştu biz ordayken
Sabah gidecektim, gitmedim tahlil mi yapıyorlar sadece?Geçmiş olsun canım bunun için doktora gitmelisin yoksa düzelmez
___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___Allah kolaylık versinAfiyet olsunBekliyoruz