• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

evvett :KK45: polıs kzııyım ablacım :KK48: cok gezıyoruz bızler 3, yıldan fazla bı yerde durduk mu sıkılıyorum ben :KK70: ama tasına tasına esyalar mahvoluyo ıste :KK12:
Yok canım biz çok gezmedik benim 2. eşimin 3. görev yeri burası:KK19:Ama bende 3kez ev değiştirdim:KK45:Ne yapalım bizde değiştiriyoruz eskiyince:KK70:

selam kızlaaaar
sabah 2 bardak ılık limonlu su içtim bi fincan ŞEKERSİZ türk kahvesi
öğlen bi kase yoğurt ve azıcık patlamış mısır :oops:
100 mekik çektim ve videodaki hareketleri yaptımm :KK55:

Bende teraziyim burçlarla aran iyi herhalde :KK53:
evt ablacım ıyı :D terazı kımseyı kırmak ıstemez , arkadas canlısı , o ortamda aranan kısıdır.. kavga ortamında uzlastırıcı .. sakin sessiz.. adaletten yana bı burc mesela :D kendıne has esprı anlayısı olan ve de

1.62-63 :)

:KK74::KK60:

Öğün atlamamak en iyisi, 1 kase yoğurt, 1 meyve de olsa ye:KK19:

Sende gel sohbete, kalabalık olunca böyle oluyor :))

Ama canım oruç tutmuycaz ki,yasak listesine uyarak diyet yapcaz. Ekmeği Birden pat diye bırakamazlar, kısarak bırakırlar. Ben bakıyorum hem, ekmek oranları 1 2 dilim:cool:
leslie ablayla 3 mil yürüdüm birde plates yaptım akşama yemekte pırasa var siz neler yaptınız akşama:KK59::KK59:

evet arada bolunmesın.. egeye dogru gelın abla , sen calısmıyosun dmı
Yok canım eşimin emekliliğine az kaldı ve Malatya'ya gitme imkanımız var artık o yüzden oraya gideceğiz..Bizde artık ailelerimizin yanında yaşamak istiyoruz..
Yok canım çalışmıyorum..:KK19:

evt ablacım ıyı :KK70: terazı kımseyı kırmak ıstemez , arkadas canlısı , o ortamda aranan kısıdır.. kavga ortamında uzlastırıcı .. sakin sessiz.. adaletten yana bı burc mesela :KK70: kendıne has esprı anlayısı olan ve de

Acayip uzlaştırıcıyımdır hırgürü sevmem mesela,adilimdir haksızlığa gelemem hiç

Back