2 Aylık Zayıflama Maratonu

evvett polıs kzııyım ablacım cok gezıyoruz bızler 3, yıldan fazla bı yerde durduk mu sıkılıyorum ben ama tasına tasına esyalar mahvoluyo ıste
Yok canım biz çok gezmedik benim 2. eşimin 3. görev yeri burasıAma bende 3kez ev değiştirdimNe yapalım bizde değiştiriyoruz eskiyince

Yok canım biz çok gezmedik benim 2. eşimin 3. görev yeri burasıAma bende 3kez ev değiştirdimNe yapalım bizde değiştiriyoruz eskiyince
hı ee ıyımıs abla duzen bozulmuyo en cok etkılenen cocuklar oluyo zaten okula alısamamak ..

selam kızlaaaar
sabah 2 bardak ılık limonlu su içtim bi fincan ŞEKERSİZ türk kahvesi
öğlen bi kase yoğurt ve azıcık patlamış mısır
100 mekik çektim ve videodaki hareketleri yaptımm

Bende teraziyim burçlarla aran iyi herhalde
evt ablacım ıyı terazı kımseyı kırmak ıstemez , arkadas canlısı , o ortamda aranan kısıdır.. kavga ortamında uzlastırıcı .. sakin sessiz.. adaletten yana bı burc mesela kendıne has esprı anlayısı olan ve de

leslie ablayla 3 mil yürüdüm birde plates yaptım akşama yemekte pırasa var siz neler yaptınız akşama

evet arada bolunmesın.. egeye dogru gelın abla , sen calısmıyosun dmı
Yok canım eşimin emekliliğine az kaldı ve Malatya'ya gitme imkanımız var artık o yüzden oraya gideceğiz..Bizde artık ailelerimizin yanında yaşamak istiyoruz..
Yok canım çalışmıyorum..

Acayip uzlaştırıcıyımdır hırgürü sevmem mesela,adilimdir haksızlığa gelemem hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…