can bogazdan gelır en guzelı ye gıtsınbende hupletıyoDUM
Öyle mi sende polis kızısın o zamanaaa esın polıs mı ne guzelll , babamla meslektasmıs
haklısın ablacım , ılk cocuk acemılık olcak gercı ne kadar da ıyı olsam
evvettÖyle mi sende polis kızısın o zaman
yengec burcu kendını bellı edıyo ısteMutlaka ilk çocukta acemilikler olacaktır,zamanla ustalaşıyorsun zaten
Yok canım biz çok gezmedik benim 2. eşimin 3. görev yeri burasıevvettpolıs kzııyım ablacım cok gezıyoruz bızler 3, yıldan fazla bı yerde durduk mu sıkılıyorum ben ama tasına tasına esyalar mahvoluyo ıste
yengec burcu kendını bellı edıyo ısteanaclıgım cıktı gun yuzune
sus kız pink vurmasın bızıcan bogazdan gelır en guzelı ye gıtsınbı daha mı gelcez dunyaya , bırakın dıyetlerı , millerı hesaplamayı
hı ee ıyımıs abla duzen bozulmuyo en cok etkılenen cocuklar oluyo zaten okula alısamamak ..Yok canım biz çok gezmedik benim 2. eşimin 3. görev yeri burasıAma bende 3kez ev değiştirdim Ne yapalım bizde değiştiriyoruz eskiyince
evt ablacım ıyıBende teraziyim burçlarla aran iyi herhalde
benı vuracak zaten az kaldısus kız pink vurmasın bızı
Ben o yüzden yer değiştirmiyorum.hı ee ıyımıs abla duzen bozulmuyo en cok etkılenen cocuklar oluyo zaten okula alısamamak ..
evet arada bolunmesın.. egeye dogru gelın abla , sen calısmıyosun dmıBen o yüzden yer değiştirmiyorum.Önümüzdeki yıl kızlar ortaokula gidecekler Tayin istiyoruz umarım olur sonra bölünsün istemiyorum
leslie ablayla 3 mil yürüdüm birde plates yaptım akşama yemekte pırasa var siz neler yaptınız akşama1.62-63 :)
Öğün atlamamak en iyisi, 1 kase yoğurt, 1 meyve de olsa ye
Sende gel sohbete, kalabalık olunca böyle oluyor :))
Ama canım oruç tutmuycaz ki,yasak listesine uyarak diyet yapcaz. Ekmeği Birden pat diye bırakamazlar, kısarak bırakırlar. Ben bakıyorum hem, ekmek oranları 1 2 dilim
Yok canım eşimin emekliliğine az kaldı ve Malatya'ya gitme imkanımız var artık o yüzden oraya gideceğiz..Bizde artık ailelerimizin yanında yaşamak istiyoruz..evet arada bolunmesın.. egeye dogru gelın abla , sen calısmıyosun dmı
hatun akşam yemeğini bile yapmışleslie ablayla 3 mil yürüdüm birde plates yaptım akşama yemekte pırasa var siz neler yaptınız akşama
bende polis eşiyim canımÖyle mi sende polis kızısın o zaman
evt ablacım ıyıterazı kımseyı kırmak ıstemez , arkadas canlısı , o ortamda aranan kısıdır.. kavga ortamında uzlastırıcı .. sakin sessiz.. adaletten yana bı burc mesela kendıne has esprı anlayısı olan ve de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?