- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
zaten sonra cogu seyı yemıcek barı o zaman gelıssın zekası boyu posu cocugun ben korkarım valla.. ben elfamlı bı anne olcam kesınnama katılıyorum hanım abla sana
Sen diyet falan yapamazsınyemek sayfasında yakalarım senı , kebap ve baklava , mantı vazgecılmezlerım
primemalın arka tarafnda dogum hastanesının karsısındaEvet canım ya sen
yiyom kız bazen maşallahım var hahahaogrensene ne bıcım anteplısınnnn sennnhakkını vere vere ye bari
Çok uzak değiliz o zamanprimemalın arka tarafnda dogum hastanesının karsısında
yasayıp gorcez baskasının cocuguna bıle oyleyım sımdı o da ıyı degıl ama .. o gunler gelsın deÖyle evhamlı olmayada gerek yok,hamilelik döneminde bilinçli beslenirsen hiç sorun olmaz
değilizz inşallah gorusuruz bı gunÇok uzak değiliz o zaman
Antep'te evde pek baklava yapan yok herkes hazır alıyor.yiyom kız bazen maşallahım var hahaha
bende sabah ac karnına bıle 7 tane hupletmıstım dusunyiyom kız bazen maşallahım var hahaha
İnşaallah canımdeğilizz inşallah gorusuruz bı gun
ama cenazede verılıyorAntep'te evde pek baklava yapan yok herkes hazır alıyor.Bayramlarda bile baklava ikram edilmiyor
yasayıp gorcez baskasının cocuguna bıle oyleyım sımdı o da ıyı degıl ama .. o gunler gelsın de
bende hupletıyoDUMbende sabah ac karnına bıle 7 tane hupletmıstım dusun
yaa bayramda baklava ıkram edılmez mı .. aa sen oraya gelın mı gıttın aslen nerelısın nevo ablamAntep'te evde pek baklava yapan yok herkes hazır alıyor.Bayramlarda bile baklava ikram edilmiyor
Çok ilginç adetleri varama cenazede verılıyor
Ben Malatyalıyım canım eşim polis memuru onun görevi dolayısıyla 6 yıldır burdayız..yaa bayramda baklava ıkram edılmez mı .. aa sen oraya gelın mı gıttın aslen nerelısın nevo ablam
haklısın ablacım , ılk cocuk acemılık olcak gercı ne kadar da ıyı olsamAbartmadan evhamlık yapacaksın,gözün kulağın çoçuğun üzerinde olacak yinede
aaa esın polıs mı ne guzelll , babamla meslektasmısBen Malatyalıyım canım eşim polis memuru onun görevi dolayısıyla 6 yıldır burdayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?