• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Nasıl diyet yapıyonuz..ben sabah koca bir su bardağı ılık limonlu su içtim.arkasından yeşil çay.ve ara öğün yeşil elma..
öğlende bol yeşillikli salata bir tane kepek eğmeği ile.. şu an elma yiyorum.. akşam çorba ve bir domates.buradaki paylaşan arkadaşların listesini okudum bayağı yemek yiyolar beya ben öldüm açlıktan o zaman..

Dengeli ve sağlıklı yenecekki,annede bebekte sağlıklı olsunlar..
Kalan kilolarda zamanla veriliyor işte..
zaten sonra cogu seyı yemıcek barı o zaman gelıssın zekası boyu posu cocugun ben korkarım valla.. ben elfamlı bı anne olcam kesınn :KK23:ama katılıyorum hanım abla sana:KK46:

uykucu :KK48::KK48:

bende bisklet var ama popo büyütüyormuş.oyuzden onda spor yapamıyorum.bende yürüyüş bandı istiyorum aslında ama evde nereye koyacağım.özellıklerı ne araştırmam gerek :KK45: bakalım .bacaklar ıcın nasıl iyi mi yürüyüş bandıo_O

pink boy kac senın:cool:

afıyet olsun :KK25:
1.62-63 :)

günaydınnnnnn nerden atlıyoruz hadi
:KK74::KK60:

nasılsınız canlarım :KK15:ben size bi şey sormak istiyorum normalde yapmam gereken diyet listesi bu ama ben sabah kahvaltısını geç yapıyorum 11-12-1 gibi değişiyo acıktığımda saat 4-5 oluyo o zaman öğleni atlasam bi şey olur mu diyet işe yarar mı hayatımda hiç diyet yapmadım bilmiyorum deneyimli değilim sizce napiyim ?:KK34:o_O

1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Öğün atlamamak en iyisi, 1 kase yoğurt, 1 meyve de olsa ye:KK19:

kızlar ne çok konuşmuşunuz:KK59::KK59:
Sende gel sohbete, kalabalık olunca böyle oluyor :))

Nasıl diyet yapıyonuz..ben sabah koca bir su bardağı ılık limonlu su içtim.arkasından yeşil çay.ve ara öğün yeşil elma..
öğlende bol yeşillikli salata bir tane kepek eğmeği ile.. şu an elma yiyorum.. akşam çorba ve bir domates.buradaki paylaşan arkadaşların listesini okudum bayağı yemek yiyolar beya ben öldüm açlıktan o zaman..
Ama canım oruç tutmuycaz ki,yasak listesine uyarak diyet yapcaz. Ekmeği Birden pat diye bırakamazlar, kısarak bırakırlar. Ben bakıyorum hem, ekmek oranları 1 2 dilim:cool:

Back