- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
hadı bakalımm1 mil yürüdüm ilk sayfadaki sporları yaptım sırada 120 mekik var
hemen geliyorum 30 30 set yapıcamhadı bakalımm
kımmıs oBdv ye erkek üye dadandı
zaten sonra cogu seyı yemıcek barı o zaman gelıssın zekası boyu posu cocugun ben korkarım valla.. ben elfamlı bı anne olcam kesınnDengeli ve sağlıklı yenecekki,annede bebekte sağlıklı olsunlar..
Kalan kilolarda zamanla veriliyor işte..
menemen mııııSelam
Elektrik kesikti ve net yoktu şimdi fırsat bulabildim..
Kahvaltı
Menemen
Peynir
zeytin
Tarçınlı süt
Öğlen yok
evet elektrkler yoktu nevosumSelam
Kahvaltı
Menemen
Peynir
zeytin
Tarçınlı süt
Öğlen yok
Ekmek yok canım benim diyette ekmek yenmiyormenemen mııııya kac dılım ekmek o da amma yedırıyo yaa
Aynı şehirdeydik doğruevet elektrkler yoktu nevosum
aynı şehırde olmak ne guzell
anteplısın dmı ablamm , bana bı ara evde kolay baklavayı paylas , ogret varsa lınk atsana ama senın tarıfınse ..Selam
Kahvaltı
Menemen
Peynir
zeytin
Tarçınlı süt
Öğlen yok
sen karatasta mıydınAynı şehirdeydik doğru
Ceptende net yoktuOda çekmiyor
menemen ekmegı bana bana yemedın mı dadu cıkar mıEkmek yok canım benim diyette ekmek yenmiyor
Antepli değilim canım Antep'te yaşıyorumanteplısın dmı ablamm , bana bı ara evde kolay baklavayı paylas , ogret varsa lınk atsana ama senın tarıfınse ..tatlibikiz sende paylasabılırsınn
ben sadece yıyorum ahahahanteplısın dmı ablamm , bana bı ara evde kolay baklavayı paylas , ogret varsa lınk atsana ama senın tarıfınse ..tatlibikiz sende paylasabılırsınn
Evet canım ya sensen karatasta mıydın
ogrensene ne bıcım anteplısınnnn sennnben sadece yıyorum ahahah
1.62-63 :)uykucu
bende bisklet var ama popo büyütüyormuş.oyuzden onda spor yapamıyorum.bende yürüyüş bandı istiyorum aslında ama evde nereye koyacağım.özellıklerı ne araştırmam gerekbakalım .bacaklar ıcın nasıl iyi mi yürüyüş bandı
pink boy kac senın
afıyet olsun
günaydınnnnnn nerden atlıyoruz hadi
Öğün atlamamak en iyisi, 1 kase yoğurt, 1 meyve de olsa yenasılsınız canlarımben size bi şey sormak istiyorum normalde yapmam gereken diyet listesi bu ama ben sabah kahvaltısını geç yapıyorum 11-12-1 gibi değişiyo acıktığımda saat 4-5 oluyo o zaman öğleni atlasam bi şey olur mu diyet işe yarar mı hayatımda hiç diyet yapmadım bilmiyorum deneyimli değilim sizce napiyim ?
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Sende gel sohbete, kalabalık olunca böyle oluyor :))kızlar ne çok konuşmuşunuz
Ama canım oruç tutmuycaz ki,yasak listesine uyarak diyet yapcaz. Ekmeği Birden pat diye bırakamazlar, kısarak bırakırlar. Ben bakıyorum hem, ekmek oranları 1 2 dilimNasıl diyet yapıyonuz..ben sabah koca bir su bardağı ılık limonlu su içtim.arkasından yeşil çay.ve ara öğün yeşil elma..
öğlende bol yeşillikli salata bir tane kepek eğmeği ile.. şu an elma yiyorum.. akşam çorba ve bir domates.buradaki paylaşan arkadaşların listesini okudum bayağı yemek yiyolar beya ben öldüm açlıktan o zaman..
yemek sayfasında yakalarım senı , kebap ve baklava , mantı vazgecılmezlerımAntepli değilim canım Antep'te yaşıyorumŞimdi bu sayfada baklava paylaşmak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?