- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Hiç çikartamadim yaaaaaaaaBas harfi T! Bas harfi H olan biriyle bana plan kurmuslar kendime geleyim gorursunuz siz
göbekte var bende ama yemeyince bi kaç günde gidiyor hoooof nasıl kurtulcaz bakalımbenimde karın ve göğüs sorunlu , tam tersi
Tamam planktıPlankı diyorsun sanirim vuslatcim
Ya da squat :)
Squati baya konustuk yanls hatirlamiyosam
oturuyom kııız sen napıyooonNapiyon kiizzz
Canım ramazanda 96 ramazan sonrası 90 kiloyla diyedisyene başladım 89,9. 7-8 ayda diyetisyenle birlikte 17 kilo verdim tamamı yağdan .Spor sevmiyorum bunu belirtim
hadi yaa kaçtın kaç oldun spor a gittn mi
hii allah tamamına erdirsin
7-8 ay oldu vuslatım son 7-8 kilo kaldı işte o da giderse bir sene dinlecem estetik açısındanda vermek istediğim kilolar var ama yoruldum dinlenip kilomu sabitlemem lazım belki daha sonraMaşaAllah EfsercimNe kadar sürede verdin
bilmiyorum kiiigöbekte var bende ama yemeyince bi kaç günde gidiyor hoooof nasıl kurtulcaz bakalım
plank ne kiTamam planktıSquat bir ara yaptım hem de ısınmadan, ertesi gün kimse kaldıramadı beni
Bende oyleydim ilk bastaTamam planktıSquat bir ara yaptım hem de ısınmadan, ertesi gün kimse kaldıramadı beni
hareket olmadan nasıl verdin kiiiCanım ramazanda 96 ramazan sonrası 90 kiloyla diyedisyene başladım 89,9. 7-8 ayda diyetisyenle birlikte 17 kilo verdim tamamı yağdan .Spor sevmiyorum bunu belirtimhiç yapmadım ama ev içinde çok hareketliyim
7-8 ay oldu vuslatım son 7-8 kilo kaldı işte oda giderse bir sene dinlecem estetik açısındanda vermek istediğim kilolar var ama yoruldum dinlenip kilomu sabitlemem lazım belki daha sonrasen kilo vermeyimi düşünüyorsun ben seni zayıf biliyodum
Uzaniyorum staj vardi bugun ektik de birazzoturuyom kııız sen napıyooon
MaşaAllah canımCanım ramazanda 96 ramazan sonrası 90 kiloyla diyedisyene başladım 89,9. 7-8 ayda diyetisyenle birlikte 17 kilo verdim tamamı yağdan .Spor sevmiyorum bunu belirtimhiç yapmadım ama ev içinde çok hareketliyim
7-8 ay oldu vuslatım son 7-8 kilo kaldı işte o da giderse bir sene dinlecem estetik açısındanda vermek istediğim kilolar var ama yoruldum dinlenip kilomu sabitlemem lazım belki daha sonrasen kilo vermeyimi düşünüyorsun ben seni zayıf biliyodum
aferiin aferinUzaniyorum staj vardi bugun ektik de birazz
diyetisyenlerde pahalı ama yaaaaaaaaaaMaşaAllah canımYok ben sıkılaşmak için sadece spor yapıyorum
Eve geldimaferiin aferinnapıyonuz peki
plank ne ki google amca ya da sordum ama tatmin etmedi beni cevaplarıBende oyleydim ilk basta
Plankta cok guzel ya titretiyo vucudu resmen
haa bende berabersiniz sandım kızsEve geldim
Kardescagizinin dersi vardi gitmedim oraya
Yüzüstü dirsekler üzerinde uzanıp 20 saniye duruyormuşsun vücudu titretiyormuş:) tatbikiz daha iyi biliyor:)plank ne ki
Biraz spora alışayım da squatta yapıcam:) O şartBende oyleydim ilk basta
Plankta cok guzel ya titretiyo vucudu resmen
Canm tum kaslarini calistiran bi hareketplank ne ki google amca ya da sordum ama tatmin etmedi beni cevapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?