- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Diyetisyene gitme canım sen de, çok kilon yok kendi çabanla da verebilirsin
diyetisyenlerde pahalı ama yaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyetisyene gitme canım sen de, çok kilon yok kendi çabanla da verebilirsin
diyetisyenlerde pahalı ama yaaaaaaaaaa
Oralı gibi bişeyim zatenhaa bende berabersiniz sandım kızs oraya taşınsana sende
Kalas gibiCanm tum kaslarini calistiran bi hareket
Oyle kalas gibi duruyoruz ama hic kolay degil.. 3.saniyesinden itibaren titremeye basliyorsun
Spordan sonra en son yaparsan daha iyi oluyormuss..
hımm onu da listeye alıp squat la yapayım en iyisi 1 saat spor yetiyor bana şimdilikCanm tum kaslarini calistiran bi hareket
Oyle kalas gibi duruyoruz ama hic kolay degil.. 3.saniyesinden itibaren titremeye basliyorsun
Spordan sonra en son yaparsan daha iyi oluyormuss..
Canım ramazan miladım oldu :)kepek ekmeği falan yiyeyim madem öyle 20 kiloyu ne kadar zamanda verdin? tebrik ediyorumm vallahiii
O galiba biraz büyeyle alakalı be biraz şanslıyım bu konuda ama yapsaydım şimdiye kadar vermem gereken kilolar bitmişti ama malef sevmiyorum iştehareket olmadan nasıl verdin kiii diyetisyenın etkısı oldu yani ?
maşallah maşallah darısı bize
Hadı o zaman sıkılaşalımMaşaAllah canım Yok ben sıkılaşmak için sadece spor yapıyorum
Kahvaltim sadece meyve cayi..Hiç çikartamadim yaaaaaaaa
veremıyorum işte pko zorlaştırıyor vermemi spora da gittim ama bi faydası olmadı bıraktım bendeDiyetisyene gitme canım sen de, çok kilon yok kendi çabanla da verebilirsin
bende gelmek istiyomOralı gibi bişeyim zaten
O galiba biraz büyeyle alakalı be biraz şanslıyım bu konuda ama yapsaydım şimdiye kadar vermem gereken kilolar bitmişti ama malef sevmiyorum işte
Tabi diyetisyenin etkisi hem motive acısından hem listedeki öğünlerin ayarlanmasıda etkisi var
Hadı o zaman sıkılaşalım
Eger bisey yemezsen aksama kadar taciz ederim seni
Cay iciyorum kuzum sen napiyorsunnndobisko iyiyim tatlımm sen nasılsın napıyosun
ayyy darısı bizlereeeeeeeCanım ramazan miladım oldu :)
O galiba biraz büyeyle alakalı be biraz şanslıyım bu konuda ama yapsaydım şimdiye kadar vermem gereken kilolar bitmişti ama malef sevmiyorum işte
Tabi diyetisyenin etkisi hem motive acısından hem listedeki öğünlerin ayarlanmasıda etkisi var
Hadı o zaman sıkılaşalım
Ama oyle hahahaKalas gibi
Benimde hemen hemen o kadar suruyor sanirim hic saate bakmadmhımm onu da listeye alıp squat la yapayım en iyisi 1 saat spor yetiyor bana şimdilik
Simdi canim bir sey istemiyor aksam yerim ya : )Eger bisey yemezsen aksama kadar taciz ederim seni
Ayy gelsen ne iyi olur yaabende gelmek istiyom
İyi yemeSimdi canim bir sey istemiyor aksam yerim ya : )
Kız sen daha yeni mi kalktın akşam oldu
gelirim inşallah kız belli olmaz geçen geldim bi ay kaldım neredeyse ama sen hiç gelmedinAyy gelsen ne iyi olur yaa
işteyim bende canım afiyet olsunCay iciyorum kuzum sen napiyorsunnn