• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

hadi yaaa etkisi oldu mu bari o_O

orası neresi
sun-0004.gif
20 kilo verdim tatlım :nazar:malatya :KK68:

neden yiyosun ki biz ekmeği bırakmaya çalışıyoruz :KK57::KK57: gelirim valla benim menümde yoğurt var sadece :KK43:
Listen güzel ayarlanırsa hani kalori hesaplaman güzel yapılırsa ekmek yağ yakımına faydası var :KK66:
Diyedisyen listesimi öyle ayarlıyor hata gün içinde tamamlaması için leblebi verdi yanı oda ekmek yerine geçiyor :KK30:

Listen güzel ayarlanırsa hani kalori hesaplaman güzel yapılırsa ekmek yağ yakımına faydası var :KK66:
Diyedisyen listesimi öyle ayarlıyor hata gün içinde tamamlaması için leblebi verdi yanı oda ekmek yerine geçiyor :KK30:
azıcık azıcık ekmek yiyeyim bende o zaman tamamen hayatımda çıkarmaya niyetlenmiştim :KK57:

hadi yaa kaçtın kaç oldun spor a gittn mi o_O
hii allah tamamına erdirsin :nazar::nazar:

MaşaAllah Efsercim:57: Ne kadar sürede verdin:nazar:

azıcık azıcık ekmek yiyeyim bende o zaman tamamen hayatımda çıkarmaya niyetlenmiştim :KK57:
Hiç bir şey tek başına zayıflatmaz bunu unutmayın,olaya zayıflama diye bakmayın bakışaçınız sağlıklı beslenme olsun öyle olunca herşey çorap söküğü gibi çözülüyor sağlıklı olmak için hayatınızı baştan aşağı yenileyin :KK19:

Back