- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Ben geldim heytttt çekilin yoldann
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kepek ekmeği falan yiyeyim madem öyle 20 kiloyu ne kadar zamanda verdin? tebrik ediyorumm vallahiiiHiç bir şey tek başına zayıflatmaz bunu unutmayın,olaya zayıflama diye bakmayın bakışaçınız sağlıklı beslenme olsun öyle olunca herşey çorap söküğü gibi çözülüyor sağlıklı olmak için hayatınızı baştan aşağı yenileyin
geçmiş olsun canım. bende 61 62ydim böyle oldum boyun kaç?ben 62 den birden 68 oldum hiç anlamadım bende pko var ama ondan
söylemiyirkepek ekmeği falan yiyeyim madem öyle 20 kiloyu ne kadar zamanda verdin? tebrik ediyorumm vallahiii
sağol canım 1.66 seningeçmiş olsun canım. bende 61 62ydim böyle oldum boyun kaç?
neden kiiisöylemiyir
1.72 canımsağol canım 1.66 senin
ooo öyle miiineden kiii
1.72 canım
Aaaaaaaa kim ariyoki seni kim o terbiyesiz
öyle canım yanlarımda ve iç bacaklarımda sorun var çok orantısızımooo öyle miii
Plankı diyorsun sanirim vuslatcimHoşgeldin tatlıkız
Canım hani dün bir hareket vardı ya aralarda kaynadı bulamadım, ismi neydi hareketin netten baktım bulamadım:)
Aaaaaaaa kim ariyoki seni kim o terbiyesiz
Kim ki acebaa
Bas harfi T! Bas harfi H olan biriyle bana plan kurmuslar kendime geleyim gorursunuz sizAaaaaaaa kim ariyoki seni kim o terbiyesiz
Kim ki acebaa
benimde karın ve göğüs sorunlu , tam tersiöyle canım yanlarımda ve iç bacaklarımda sorun var çok orantısızım
kuzum napiyorsunnnn dobiskommm
Napiyon kiizzz
dobisko iyiyim tatlımm sen nasılsın napıyosunkuzum napiyorsunnnn dobiskommm