• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

herkes öğle yemeğini yemiş kahvaltımı yazayım bari kızı uyutup anca fırsat buldu 1 dilim ekmek 2 sahanda yumurta 5 6 zeytin minik bi dilim peynir şimdi sporumu da yapcam oohhhh:KK49::KK49:

hadi yaa kaçtın kaç oldun spor a gittn mi o_O

hii allah tamamına erdirsin :nazar::nazar:
Canım ramazanda 96 ramazan sonrası 90 kiloyla diyedisyene başladım 89,9. 7-8 ayda diyetisyenle birlikte 17 kilo verdim tamamı yağdan .Spor sevmiyorum bunu belirtim :KK53:hiç yapmadım:oops: ama ev içinde çok hareketliyim

MaşaAllah Efsercim:KK57: Ne kadar sürede verdin:nazar:
7-8 ay oldu vuslatım son 7-8 kilo kaldı işte o da giderse bir sene dinlecem estetik açısındanda vermek istediğim kilolar var ama yoruldum dinlenip kilomu sabitlemem lazım belki daha sonra :KK19:sen kilo vermeyimi düşünüyorsun ben seni zayıf biliyodum o_O

Canım ramazanda 96 ramazan sonrası 90 kiloyla diyedisyene başladım 89,9. 7-8 ayda diyetisyenle birlikte 17 kilo verdim tamamı yağdan .Spor sevmiyorum bunu belirtim :KK53:hiç yapmadım:oops: ama ev içinde çok hareketliyim

7-8 ay oldu vuslatım son 7-8 kilo kaldı işte oda giderse bir sene dinlecem estetik açısındanda vermek istediğim kilolar var ama yoruldum dinlenip kilomu sabitlemem lazım belki daha sonra :KK19:sen kilo vermeyimi düşünüyorsun ben seni zayıf biliyodum o_O
hareket olmadan nasıl verdin kiii :eek: diyetisyenın etkısı oldu yani ?

maşallah maşallah darısı bize :nazar::KK48:

7-8 ay oldu vuslatım son 7-8 kilo kaldı işte o da giderse bir sene dinlecem estetik açısındanda vermek istediğim kilolar var ama yoruldum dinlenip kilomu sabitlemem lazım belki daha sonra :KK19:sen kilo vermeyimi düşünüyorsun ben seni zayıf biliyodum o_O
MaşaAllah canım:nazar: Yok ben sıkılaşmak için sadece spor yapıyorum:19:

Back