Çalışmıyorum canım bende hamilelikten önce kilo vermiştim en iyisini yapıyorsunay inşallah. Bu süreçte bari kilo veriyim hamilelikt kesin alırım :) sen çalışıyormusun evdemisin? ben ofiste oldugum için akşamdan yemek yap getir vs çok zor oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışmıyorum canım bende hamilelikten önce kilo vermiştim en iyisini yapıyorsunay inşallah. Bu süreçte bari kilo veriyim hamilelikt kesin alırım :) sen çalışıyormusun evdemisin? ben ofiste oldugum için akşamdan yemek yap getir vs çok zor oluyor
Evet bol su içiyorum ve tabiki yeşil çayKolay gelsin kızlar umarım güzel kilo verirsiniz her günlük ögününüze bol yeşil salata yoğurt sebze ve tavuk et ya da balık ekleyin.
Öglen balık yediyseniz akşam salata ve sebze yemegi ve baklagillerden de ekleyin tabi bunlar kaşık miktarı olacak. Salata da bol lif var sizi wcye rahat çıkarır.
Saat ile gidiyorsanız sabah 7,8 kalkınca 2 bardak su için yediklerinizi hazmetmek için. Akşam yemekten sonra açlık hissedince kefir ya da bir bardak süt olabilir, sağlıklı zayıflamalar dilerim.
Şuanda reglime çok az bir süre kaldığı için ödemim var tatlım tartılmıyorum ama devam ediyorum diyetimevayy harikaa :) naptın üstünden 1 hafta geçmiş konunun devammı? güncel kaç kilo oldun?