Cok gecmis olsun canimteşekkürler nevrestecim
bende anemi var baya ciddi boyutta aslında kan yapan hücrelerde sorun var.her ay düzenli tahlilleri yaptırıyorum bide 6 ayda böbrek taşı kontrolu oluyor.
bugün tahlilleri verdim yarın alıcam sonuçları
kan için kulandıgım ilaçlar kilo yaptı bende vericem kilo bakalım sonuçlar ne çıkıcak.
hoşgeldin canımhoşgeldin komşu
hedefine ulaşman dileğiyle
hoşbulduk canımhoşgeldin canım
öyle olsa iyi ama eşim gelmedi mi canım istemiyor kiihoşbulduk canım
bence yemegi en geç 7 gibi bitir canım
Cok gecmis olsun canim
Benimde kansizlik ve tiroid problemim var.Zayiflarsak iyi olacak
ne güzel işte daha az yersinöyle olsa iyi ama eşim gelmedi mi canım istemiyor kii
Sagol canim.geçmiş olsun san da canım
pinkin topiği görünce hemen atladım istiyorum kilo vermeyi bakalım canım ya
kan degerlerim inşallah daha iyi çıksın da ilaç kullanmayım .ilaçlar bide alerji yapıyor.hiç istemiyorum hap ilaç
tek istediğim üzerimde biriken şu on kiloyu vermek
ben dayanamayıp yiyorum yaaa bi de emziriorum ya süt olsun diyorumne güzel işte daha az yersinsonra kocişin yanına oturup onu seyredersin
afiyet olsun canım ama emziriyorsan farklı bir idyet uygulaman lazım bence araştırda yap bebişin daha önemliben dayanamayıp yiyorum yaaa bi de emziriorum ya süt olsun diyorum
afiyet olsun canım ama emziriyorsan farklı bir idyet uygulaman lazım bence araştırda yap bebişin daha önemli[/QU
sağol canım benim diyetlik bi olayım yok ama 155 boya 43 45 kiloyum bu aralar emzirmeden öncede 48 dim ben spor yapıcam doğumdan gelen bi göbek var da
3 tanecikSigara boregi
Teşekkür ederim, Pinko vazgeçicem diyettenSen nerene yapıyosun rejimi
maşallah fiziğin çok güzel
spor için geldim canım pinkimi görünceo zaman sen spor yap cnm zaten çok zayıfsın
3 kilo versem yeterAfiyet olsun
Sen zayıfsın zaten