Margam nehaberDemi ya.. Bakalım .. Biraz toparlanır gibi oldum vucudum
Yorgunum vuslatım ya annem yıktı üzerime market alışverişini..Margam nehaber
Uzat ayaklarını dinlen canım:) İyiyim canımYorgunum vuslatım ya annem yıktı üzerime market alışverişini..
Acayip yoruldum , uyuyacam nerdeyse..
Senden naber..
eti karam gurme nin tadına ulaşabilen çikolat yok henüz yaaaKaşınıyor gibisin
Sende gel o zaman
Canım Nevreste Adra Harbi gelecek onlarıda bekliyorum
İşleri varmışta.. Akşam herkes varken konuşup planlı yaparız daha sağlıklı olur.
Teşekkür ederim canım, Öncelikle geçmiş olsun, inşallah değerlerin umduğun gibi olurtopiğin hayırlısı olsun canım
benimde kuzenimin düğünü var ama doğruyu söyleyim kimsenin düğünü osu busu için değil kendim için zayıflamam gerekiyor.
bende kansızlık var anemi
ilaçlar kullandım onlar kilo yaptı geçen yıl izmir de havalar daha bir güzeldi yürüyüş falan yapıyordumşimdisogukta çıkamıyorum
kansızlığın etkisiylede donuyorum.evde otur otur kiloda aldım hem kansızlık ekstra demir eksikliği ayrı ayrı iki ilaç resmen kan degilde kilo yaptı bende
bugün yine doktora gittim tahlil verdim sabah alıcam.korkuyorum ilaç demesin değerler yükselsin desin.
ve bende başlayım şu kilo verme içine Allahtan çabuk veriyorum.bakalım ne olucak
diyet yapan herkese bol sabır ve azimler diliyorum kızlar
Teşekkür ederim canım, Öncelikle geçmiş olsun, inşallah değerlerin umduğun gibi olur
Bize atılacak mısın? Yoksa sonuçlarına göre mi hareket edeceksin?
İyimiş :) Sigara böreği yediğin için ekmeği kıstın sanırım.Ben akşam yemeğimi yedim Az yedim ama daha da azaltarak devam edicem inşallah. Menüm:
Bir tabak karnıbahar yemeği
3 tane sigara böreği
İki kaşık kısır
1 bardak kayısı suyu
Sporu da biraz geç saatlerde yapıcamGöbek ve kalça videosunu izleyip yapıcam
Evet ekmek yemedim, pek yemiyorum zaten artıkİyimiş :) Sigara böreği yediğin için ekmeği kıstın sanırım.
Fazla tuzda zararBende tuz ve ekşi hastasıyım, yemek yerken salataya falan dolduruyorum tuzu..
Teşekkr ederimBen geldim
Topiğimiz Hayırlı uğurlu olsunEn çok ben zayıflayacağım
Pinkom emeğine sağlık
Akşam yemeğinden sonra görüşürüz
Bende yarım saat sonra yicem yemeğimi eşim gelmek üzere, kaçıp hazırlayayım hattaEvet ekmek yemedim, pek yemiyorum zaten artık
Bu saatten sonra bişey yemem , belki limonlu su içerim 9a doğru
Sen ne zaman yicen?
Sen nerene yapıyosun rejimiEvet ekmek yemedim, pek yemiyorum zaten artık
Bu saatten sonra bişey yemem , belki limonlu su içerim 9a doğru
Sen ne zaman yicen?
kızlar ben havaya girdim sanırım
akşam sadece mercimekçorbası yedim ekmeksiz bol limonlu ve acılı
ama kızmayın irmik helvası yaptım onu yiyecem ama azıcık
bu arada dua edin de şu tahlillerim iyiçıksın ya of of offffffffffffffffffff
Helva yemek yok
Hayirdir canim gecmis olsun
Sigara boregiBen akşam yemeğimi yedim Az yedim ama daha da azaltarak devam edicem inşallah. Menüm:
Bir tabak karnıbahar yemeği
3 tane sigara böreği
İki kaşık kısır
1 bardak kayısı suyu
Sporu da biraz geç saatlerde yapıcamGöbek ve kalça videosunu izleyip yapıcam