2 Aylık Zayıflama Maratonu

topiğin hayırlısı olsun canım

benimde kuzenimin düğünü var ama doğruyu söyleyim kimsenin düğünü osu busu için değil kendim için zayıflamam gerekiyor.

bende kansızlık var anemi

ilaçlar kullandım onlar kilo yaptı geçen yıl izmir de havalar daha bir güzeldi yürüyüş falan yapıyordumşimdisogukta çıkamıyorum

kansızlığın etkisiylede donuyorum.evde otur otur kiloda aldım hem kansızlık ekstra demir eksikliği ayrı ayrı iki ilaç resmen kan degilde kilo yaptı bende

bugün yine doktora gittim tahlil verdim sabah alıcam.korkuyorum ilaç demesin değerler yükselsin desin.

ve bende başlayım şu kilo verme içine Allahtan çabuk veriyorum.bakalım ne olucak

diyet yapan herkese bol sabır ve azimler diliyorum kızlar

Teşekkür ederim canım, Öncelikle geçmiş olsun, inşallah değerlerin umduğun gibi olur
Bize atılacak mısın? Yoksa sonuçlarına göre mi hareket edeceksin?

Teşekkür ederim canım, Öncelikle geçmiş olsun, inşallah değerlerin umduğun gibi olur
Bize atılacak mısın? Yoksa sonuçlarına göre mi hareket edeceksin?

sonuçlarımı alayım zayıflamak işitiyorum canım aranıza katılmak istiyorum. bende böbrek taşıda var onları falan bir halledeyim.
inşallah aranızdayım

Ben akşam yemeğimi yedim Az yedim ama daha da azaltarak devam edicem inşallah. Menüm:
Bir tabak karnıbahar yemeği
3 tane sigara böreği
İki kaşık kısır
1 bardak kayısı suyu
Sporu da biraz geç saatlerde yapıcam Göbek ve kalça videosunu izleyip yapıcam

İyimiş :) Sigara böreği yediğin için ekmeği kıstın sanırım.

Helva yemek yok
Hayirdir canim gecmis olsun

Helva yemek yok
Hayirdir canim gecmis olsun

teşekkürler nevrestecim

bende anemi var baya ciddi boyutta aslında kan yapan hücrelerde sorun var.her ay düzenli tahlilleri yaptırıyorum bide 6 ayda böbrek taşı kontrolu oluyor.

bugün tahlilleri verdim yarın alıcam sonuçları

kan için kulandıgım ilaçlar kilo yaptı bende vericem kilo bakalım sonuçlar ne çıkıcak.

Sigara boregi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…