O zaman çok sıkı diyet yapmana gerek yokTeşekkür ederim, Pinko vazgeçicem diyetten
Azcık göbek var Bukrem, inşallah o gitsin bi de sıkılaşmak için spor yapayım tamamdır. Formumu da korumam lazım di mi ama
Şimdi karın hareketlerini yaptım, kaslarım yanıyorO zaman çok sıkı diyet yapmana gerek yok
sadece göbek için çalışırsın
Hoş bulduk :))hoşgeldin komşu
hedefine ulaşman dileğiyle
Bizimlede yapcan mı şekerimPinkyyyyyy bende başladım diyete azıcık karın ağrısı Karnım var benimde. Hayırlı olsun topikin
Kusura bakma burda değildim, tabi ki memnun oluruzMerhaba Pinkbende katilabilir miyim benimde zayiflamam gerek.bu arada hayirli olsun topigin
benim kilom 56 küsür.tartilinca tam net yazarim.52 kilo olsam süper olcak.
Yarın yaparken ağrı çekersin, 1 haftaya alışırsınŞimdi karın hareketlerini yaptım, kaslarım yanıyor
Sabah kahvaltı yok
Öglen: 1 kase Yoğurt
Akşam : Patates salatası
Yok canım gayet iyi katı kurallara gerek yok.Ama bildirim şartNevoşum ne diyorsun? Eklemek istediğin birşey varmı?
Tahmin ediyordum bu gün listenin kalabalık olacagini
Benimde kahvaltı yok
Öğlen 1 kase bulgur köftesi-1 kase yoğurtlu közlenmiş patlıcan1 tane küçücük ama çok küçük börek Misafirim vardı bir daha yemiyeceğim
Böylece herkes sıkı takip etmiş olurYok canım gayet iyi katı kurallara gerek yok.Ama bildirim şartTabi bildirim yapmayanı çıkarmayacağız Sadece ceza verebiliriz
Bence bildirim sonrası her hafta listeyi biri yapsın hep sana düşmesin.
Benim listem hep kalabalık olacak.Ben öyle salata yoğurt ile diyet yapmıyacağımTahmin ediyordum bu gün listenin kalabalık olacagini
Tabiki de varsınPinkommm bende varim bu yarışta
Tamam canım sen kişi listesini yap daha sonra bildirim listesini hazırla herkes bilsin ne zaman liste yapacakBöylece herkes sıkı takip etmiş olur
Iyi fikirmiş :))
Listeyi yazayımda alfabetik sıraya göre, sırayla yapılır o zaman
Iyiymis biz de o diyetten yapalımBenim listem hep kalabalık olacak.Ben öyle salata yoğurt ile diyet yapmıyacağım
Sadece ekmek,tatlı,pirinç,şeker ,makarna yasak herşey serbest
İçli köfte bile yiyeceğim
O zaman bana müsadePinkommm bende varim bu yarışta
Yapın canım ben hep onu yaparım ve kilo veririmIyiymis biz de o diyetten yapalım
Ah canimmTabiki de varsın
Sensiz yarışmı olurKilon kaçtı?
Yakarım bu topigi,bensiz yapamazsinizO zaman bana müsade
Hemşom sensiz olur mu