2 Aylık Zayıflama Maratonu

Kızlar ben sabah sporu olarak evi temizlemeyi düşüyorum gelir neler yaptığımı yazarım
Görüşürüz kaçamak yapmayın hepinizi takip ediyorum

Diyet E="pinkstrap, post: 39619490, member: 548251"]Normal doğumla doğurmakta
Normalin sezeryandan farkı kalmadı gerçi, kestikleri için korkuyorum ben, kendi halime bıraksalar gider normal normal doğururum[/QUOTE]
Diyet yapiyozz burda kurabiye reklami cikiyo dalga gecer gibi

Hem bebegin beslenmesi daha onemli o durumda tek dsunecegim bebegim olur.y

Valla bebek beslenemez ki o durumda tek dusunecegim sey bebegim olurdu.

Anne yeterli beslenecekki,bebekte sağlıklı olmalı,muz yiyerek nereye kadar sağlıklı olunurki.
Hamileyken 15 kilo almıştım,bir oturşta 1 ekmek yediğimi bilirim,ama sağlıklı beslendim herşeyi yiyordum şişliklerim bile olmadı hiç.

Günaydın kızlar:)
kahvaltı:muz ve su içtim
öğle yemeği salata- çorba - bir dilim ekmek
akşam.: çorba- salata ve 3 tane köfte

3 litre su , birde spor olarak twister yaptım..

Diyet E="pinkstrap, post: 39619490, member: 548251"]Normal doğumla doğurmakta
Normalin sezeryandan farkı kalmadı gerçi, kestikleri için korkuyorum ben, kendi halime bıraksalar gider normal normal doğururum
Diyet yapiyozz burda kurabiye reklami cikiyo dalga gecer gibi[/QUOTE]
Allah Allah bende diyetle alakalı reklamlar çıkıyor :))

Kesinlikle içilmiyor şekerli çay,kahvede olmuyor ama illaki şeker olacak
Eskiden nasıl içiyormuşum diyorum yok abla kahveyide sekersiz içiyorum çok şükür kurtuldum ben zaten tatlı sevmiyorum tek tatlı kullandığım yer çay kahveydi ondanda kurtuldum bu diyet sayesinde

Kesinlikle hamileykende yicen ki sut olsun bide .. zaten dogumla hucreler yenileniyo kilo atiliyo tabi bi kismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…