• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Ben her zaman karıştırarak yiyorum ekmeği tek cavdar değil yada tek kepekli değil 1-2 gün kepekli yesem diger gün cavdar yiyorum abla yada tam tahıllı yiyorum:KK66:ben çoçuklarda artık beyaz ekmek yedirmiyorum :KK20:

Kepekliyi sürekli yersen kansızlık yapıyorarada yemek daha iyi,bimde çavdarlı ekmek var oradan alıyorum tavsiye ederim yumuşacık oluyor.Kızımda ekmek yemez çok fazla hafta sonları kahvaltıda yiyor genelde oda 2 dilim filan yani..
Artur ve ben yiyoruz genelde.

Eklentiler

• muz_18.jpg
    muz_18.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 63
Kepekliyi sürekli yersen kansızlık yapıyorarada yemek daha iyi,bimde çavdarlı ekmek var oradan alıyorum tavsiye ederim yumuşacık oluyor.Kızımda ekmek yemez çok fazla hafta sonları kahvaltıda yiyor genelde oda 2 dilim filan yani..
Artur ve ben yiyoruz genelde.
Evet abla daha iyi :KK49:benim çoçukların çok ekmek yeme huyları yok zaten ama biz beyaz ekmek yiyortuk artık hiç almıyorum çoçuklara genelde tam tahıllı alıyorum onuda haftada 2 tane yiyorlar yiyolar zaten :KK51:

Tencerenin tutma yerini hayal et:KK70:

:nazar: Anne daha sağlıklı duruyor:-)
Ya benim abamda çok çabuk kilo verdi, şuanda da çocuğu yok sanarsın. 45 lerde o da:KK51: Ailede herkes zayıf, bi ben aldım:KK42:

Aynenn :KK70::KK70:

Evet abla daha iyi :KK49:benim çoçukların çok ekmek yeme huyları yok zaten ama biz beyaz ekmek yiyortuk artık hiç almıyorum çoçuklara genelde tam tahıllı alıyorum onuda haftada 2 tane yiyorlar yiyolar zaten :KK51:

Tam tahıllıda iyi ondan da aldım da,artur yemiyor öyle illa normal ekmek istiyor

Çayı bile 13 senedir şekersiz içiyorum,kahve içerken biraz tatlı seviyorum ama :KK53:
8 aydır şekersiz içiyorum ve bir dahada şekerli içemiyorum :KK50:
Tencerenin tutma yerini hayal et:KK70:

:nazar: Anne daha sağlıklı duruyor:-)
Ya benim abamda çok çabuk kilo verdi, şuanda da çocuğu yok sanarsın. 45 lerde o da:KK51: Ailede herkes zayıf, bi ben aldım:KK42:
Evliliğin ilk kuralı kilo almak :KK70:

Son düzenleme:
Normal doğumla doğurmakta:KK39:
Normalin sezeryandan farkı kalmadı gerçi, kestikleri için korkuyorum ben, kendi halime bıraksalar gider normal normal doğururum:KK12:
O acıyla kestiklerini bile farketmiyormuşsun:KK17:
Benim acı eşiğim çok düşük normal yapamam bayılırım

20 tane mişte,tuvalet sorununu nasıl çözmüş acaba,adamın bağırsakları çalışmaz yani..
Hem bebegin beslenmesi daha onemli o durumda tek dsunecegim bebegim olur.y
Ha arkadaş hamileyken sadece muzla beslenerek zayıf kalan bi kadın varmış, onun haberini verdi de, ondan mı esinlendin dedim :)
Valla bebek beslenemez ki o durumda tek dusunecegim sey bebegim olurdu.

Back