Simitler için birebirSporun olması lazım,kızım bir alet aldı yuvarlak üzerine çıkıp sağ sol yapıp dönüyorsun 15 dakika yetiyot arada onu yapıyorum..
Böyle bişimi yazdı sjksjksjksjksjks
Yani bande olandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simitler için birebirSporun olması lazım,kızım bir alet aldı yuvarlak üzerine çıkıp sağ sol yapıp dönüyorsun 15 dakika yetiyot arada onu yapıyorum..
Böyle bişimi yazdı sjksjksjksjksjks
Abla diyetisyenim kilo verme aşamasında hep az yağlı peynir önerdi eğer yağ oranı azsa sorun olmazKöy peynirleri varya ondan alsam oda biraz yağsızya olur demi kızlar olur deyin bana alayım hemen
Bakmamıştır bile telefonaAhmdi uyhyuyorm uyhnanca khnsrhz gibi bisey yazmisti
Ben her zaman karıştırarak yiyorum ekmeği tek cavdar değil yada tek kepekli değil 1-2 gün kepekli yesem diger gün cavdar yiyorum abla yada tam tahıllı yiyorumben çoçuklarda artık beyaz ekmek yedirmiyorum
Ahmdi uyhyuyorm uyhnanca khnsrhz gibi bisey yazmisti
Simitler için birebir
Yani bande olandan
Abla diyetisyenim kilo verme aşamasında hep az yağlı peynir önerdi eğer yağ oranı azsa sorun olmaz
Sağlıklı sağlıklıİşe yaramış:)), inşallah bebeğide sağlıklıdır. Sen Evli misin?
Tencerenin tutma yerini hayal etDeli yaaaaaa
Resmini çekince göstereyim
Köy peynirleri bildiğin kireç gibi zaten yağ oranı azdır.
Anne daha sağlıklı duruyorSağlıklı sağlıklı
Evet abla daha iyi benim çoçukların çok ekmek yeme huyları yok zaten ama biz beyaz ekmek yiyortuk artık hiç almıyorum çoçuklara genelde tam tahıllı alıyorum onuda haftada 2 tane yiyorlar yiyolar zatenKepekliyi sürekli yersen kansızlık yapıyorarada yemek daha iyi,bimde çavdarlı ekmek var oradan alıyorum tavsiye ederim yumuşacık oluyor.Kızımda ekmek yemez çok fazla hafta sonları kahvaltıda yiyor genelde oda 2 dilim filan yani..
Artur ve ben yiyoruz genelde.
Acaba işin sırrı doğurmakta mı?Tencerenin tutma yerini hayal et
Anne daha sağlıklı duruyor
Ya benim abamda çok çabuk kilo verdi, şuanda da çocuğu yok sanarsın. 45 lerde o da Ailede herkes zayıf, bi ben aldım
Tencerenin tutma yerini hayal et
Ya benim abamda çok çabuk kilo verdi, şuanda da çocuğu yok sanarsın. 45 lerde o da Ailede herkes zayıf, bi ben aldım
Evet abla daha iyi benim çoçukların çok ekmek yeme huyları yok zaten ama biz beyaz ekmek yiyortuk artık hiç almıyorum çoçuklara genelde tam tahıllı alıyorum onuda haftada 2 tane yiyorlar yiyolar zaten
Normal doğumla doğurmaktaAcaba işin sırrı doğurmakta mı?
Evet canım sen;;?İşe yaramış:)), inşallah bebeğide sağlıklıdır. Sen Evli misin?
8 aydır şekersiz içiyorum ve bir dahada şekerli içemiyorumÇayı bile 13 senedir şekersiz içiyorum,kahve içerken biraz tatlı seviyorum ama
Evliliğin ilk kuralı kilo almakTencerenin tutma yerini hayal et
O acıyla kestiklerini bile farketmiyormuşsunNormal doğumla doğurmakta
Normalin sezeryandan farkı kalmadı gerçi, kestikleri için korkuyorum ben, kendi halime bıraksalar gider normal normal doğururum
Bakmamıştır bile telefona
Dünde spordan sonra etmedi3kere uyanmis hanfendi ben aradktan sonra
Ama hic kufretmez prenses ya hani
Hem bebegin beslenmesi daha onemli o durumda tek dsunecegim bebegim olur.y20 tane mişte,tuvalet sorununu nasıl çözmüş acaba,adamın bağırsakları çalışmaz yani..
Valla bebek beslenemez ki o durumda tek dusunecegim sey bebegim olurdu.Ha arkadaş hamileyken sadece muzla beslenerek zayıf kalan bi kadın varmış, onun haberini verdi de, ondan mı esinlendin dedim :)
Bu kim kiiiizzSağlıklı sağlıklı
Ben inanmıyorum hissedilmediğine, Dişim deli gibi ağırırken, dilimi ısırsam hissederim yaniO acıyla kestiklerini bile farketmiyormuşsun
Benim acı eşiğim çok düşük normal yapamam bayılırım