- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
8 aydır şekersiz içiyorum ve bir dahada şekerli içemiyorum
Evliliğin ilk kurali kilo almak
Kesinlikle içilmiyor şekerli çay,kahvede olmuyor ama illaki şeker olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 aydır şekersiz içiyorum ve bir dahada şekerli içemiyorum
Evliliğin ilk kurali kilo almak
Hamile iken günde 20 muz yiyerek zayıflayan kadınBu kim kiiiizz
:) O yüzden biz şişko anne oluyoruz, yabancılar fit anneHem bebegin beslenmesi daha onemli o durumda tek dsunecegim bebegim olur.y
Valla bebek beslenemez ki o durumda tek dusunecegim sey bebegim olurdu.
Buyuk degisim var hahaaDünde spordan sonra etmedi
Kolay gelsinKızlar ben sabah sporu olarak evi temizlemeyi düşüyorum gelir neler yaptığımı yazarım
Görüşürüz kaçamak yapmayın hepinizi takip ediyorum
Spora devam etmek isterseniz bana da beklerimKızlar ben sabah sporu olarak evi temizlemeyi düşüyorum gelir neler yaptığımı yazarım
Görüşürüz kaçamak yapmayın hepinizi takip ediyorum
Hem bebegin beslenmesi daha onemli o durumda tek dsunecegim bebegim olur.y
Valla bebek beslenemez ki o durumda tek dusunecegim sey bebegim olurdu.
Zaten o görüntüden, öyle kaba hareketleri beklemek saçmaBuyuk degisim var hahaa
Diyet yapiyozz burda kurabiye reklami cikiyo dalga gecer gibi[/QUOTE]Diyet E="pinkstrap, post: 39619490, member: 548251"]Normal doğumla doğurmakta
Normalin sezeryandan farkı kalmadı gerçi, kestikleri için korkuyorum ben, kendi halime bıraksalar gider normal normal doğururum
Eskiden nasıl içiyormuşum diyorum yok abla kahveyide sekersiz içiyorum çok şükür kurtuldum ben zaten tatlı sevmiyorum tek tatlı kullandığım yer çay kahveydi ondanda kurtuldum bu diyet sayesindeKesinlikle içilmiyor şekerli çay,kahvede olmuyor ama illaki şeker olacak
Kahvalti yetersiz degik miGünaydın kızlar:)
kahvaltı:muz ve su içtim
öğle yemeği salata- çorba - bir dilim ekmek
akşam.: çorba- salata ve 3 tane köfte
3 litre su , birde spor olarak twister yaptım..
Günaydın kızlar:)
kahvaltı:muz ve su içtim
öğle yemeği salata- çorba - bir dilim ekmek
akşam.: çorba- salata ve 3 tane köfte
3 litre su , birde spor olarak twister yaptım..
Herkes kendi sporunu yapsın kalkın bakeyimSpora devam etmek isterseniz bana da beklerim
kahvaltı hiç sevmiyorumKahvalti yetersiz degik mi
Şansımı denedimHerkes kendi sporunu yapsın kalkın bakeyim
Kesinlikle hamileykende yicen ki sut olsun bide .. zaten dogumla hucreler yenileniyo kilo atiliyo tabi bi kismiAnne yeterli beslenecekki,bebekatiliyoıklı olmalı,muz yiyerek nereye kadar sağlıklı olunurki.
Hamileyken 15 kilo almıştım,bir oturşta 1 ekmek yediğimi bilirim,ama sağlıklı beslendim herşeyi yiyordum şişliklerim bile olmadı hiç.