• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Kızlar ben sabah sporu olarak evi temizlemeyi düşüyorum :KK70:gelir neler yaptığımı yazarım :KK70:
Görüşürüz kaçamak yapmayın hepinizi takip ediyorum :cool:

Diyet E="pinkstrap, post: 39619490, member: 548251"]Normal doğumla doğurmakta:KK39:
Normalin sezeryandan farkı kalmadı gerçi, kestikleri için korkuyorum ben, kendi halime bıraksalar gider normal normal doğururum:KK12:[/QUOTE]
Diyet yapiyozz burda kurabiye reklami cikiyo dalga gecer gibi

Hem bebegin beslenmesi daha onemli o durumda tek dsunecegim bebegim olur.y

Valla bebek beslenemez ki o durumda tek dusunecegim sey bebegim olurdu.

Anne yeterli beslenecekki,bebekte sağlıklı olmalı,muz yiyerek nereye kadar sağlıklı olunurki.
Hamileyken 15 kilo almıştım,bir oturşta 1 ekmek yediğimi bilirim,ama sağlıklı beslendim herşeyi yiyordum şişliklerim bile olmadı hiç.

Günaydın kızlar:)
kahvaltı:muz ve su içtim
öğle yemeği salata- çorba - bir dilim ekmek
akşam.: çorba- salata ve 3 tane köfte

3 litre su , birde spor olarak twister yaptım..

Diyet E="pinkstrap, post: 39619490, member: 548251"]Normal doğumla doğurmakta:KK39:
Normalin sezeryandan farkı kalmadı gerçi, kestikleri için korkuyorum ben, kendi halime bıraksalar gider normal normal doğururum:KK12:
Diyet yapiyozz burda kurabiye reklami cikiyo dalga gecer gibi[/QUOTE]
Allah Allah bende diyetle alakalı reklamlar çıkıyor :))

Anne yeterli beslenecekki,bebekatiliyoıklı olmalı,muz yiyerek nereye kadar sağlıklı olunurki.
Hamileyken 15 kilo almıştım,bir oturşta 1 ekmek yediğimi bilirim,ama sağlıklı beslendim herşeyi yiyordum şişliklerim bile olmadı hiç.
Kesinlikle hamileykende yicen ki sut olsun bide .. zaten dogumla hucreler yenileniyo kilo atiliyo tabi bi kismi

Back