2 Aylık Zayıflama Maratonu

Ben her zaman karıştırarak yiyorum ekmeği tek cavdar değil yada tek kepekli değil 1-2 gün kepekli yesem diger gün cavdar yiyorum abla yada tam tahıllı yiyorumben çoçuklarda artık beyaz ekmek yedirmiyorum

Kepekliyi sürekli yersen kansızlık yapıyorarada yemek daha iyi,bimde çavdarlı ekmek var oradan alıyorum tavsiye ederim yumuşacık oluyor.Kızımda ekmek yemez çok fazla hafta sonları kahvaltıda yiyor genelde oda 2 dilim filan yani..
Artur ve ben yiyoruz genelde.

Evet abla daha iyi benim çoçukların çok ekmek yeme huyları yok zaten ama biz beyaz ekmek yiyortuk artık hiç almıyorum çoçuklara genelde tam tahıllı alıyorum onuda haftada 2 tane yiyorlar yiyolar zaten

Tencerenin tutma yerini hayal et

Anne daha sağlıklı duruyor
Ya benim abamda çok çabuk kilo verdi, şuanda da çocuğu yok sanarsın. 45 lerde o da Ailede herkes zayıf, bi ben aldım

Aynenn

Evet abla daha iyi benim çoçukların çok ekmek yeme huyları yok zaten ama biz beyaz ekmek yiyortuk artık hiç almıyorum çoçuklara genelde tam tahıllı alıyorum onuda haftada 2 tane yiyorlar yiyolar zaten

Tam tahıllıda iyi ondan da aldım da,artur yemiyor öyle illa normal ekmek istiyor

Çayı bile 13 senedir şekersiz içiyorum,kahve içerken biraz tatlı seviyorum ama
8 aydır şekersiz içiyorum ve bir dahada şekerli içemiyorum
Tencerenin tutma yerini hayal et

Anne daha sağlıklı duruyor
Ya benim abamda çok çabuk kilo verdi, şuanda da çocuğu yok sanarsın. 45 lerde o da Ailede herkes zayıf, bi ben aldım
Evliliğin ilk kuralı kilo almak

Son düzenleme:
Normal doğumla doğurmakta
Normalin sezeryandan farkı kalmadı gerçi, kestikleri için korkuyorum ben, kendi halime bıraksalar gider normal normal doğururum
O acıyla kestiklerini bile farketmiyormuşsun
Benim acı eşiğim çok düşük normal yapamam bayılırım

20 tane mişte,tuvalet sorununu nasıl çözmüş acaba,adamın bağırsakları çalışmaz yani..
Hem bebegin beslenmesi daha onemli o durumda tek dsunecegim bebegim olur.y
Ha arkadaş hamileyken sadece muzla beslenerek zayıf kalan bi kadın varmış, onun haberini verdi de, ondan mı esinlendin dedim :)
Valla bebek beslenemez ki o durumda tek dusunecegim sey bebegim olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…