- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
kilom şu an 54 şekercimTeşekkür ederim şekerimHani sen kilonu yazmamışsın
Sağol canımBende olmak üzereyim aslında ama olsun bitince kilo verdik diye seviniriz
Bildirimi cuma günleri yapıyoruz, İstersen yazabilirsin tabiBildirim ne zaman yapılacak ben her sabah yapsam olur mu bir gün öncenin menüsünü
Bu ara bloğum http://fitvesagliklibiryasamgunlugu nokta blogspot nokta com): herkesi beklerim
Vay vay vay. Fıstıkımkilom şu an 54 şekercimhedefim 51
kio bildirimi cumadan cumaya yapılcak mnüler günlük bildirilcek.tamamdır:)Bildirimi cuma günleri yapıyoruz, İstersen yazabilirsin tabi
Birde Gün boyunca yediklerimizi yazmamız gerekiyor
daş gibiyimVay vay vay. Fıstıkım
kısır bitti mi kuzum bildiğin kısır aş eriyorum ben ya.diyet yapmıcam ben canım spor yapcam doğum sonrası göbek için tatlıbikız ın topiğinde yapıyorum ama burda da yapayım sizleYa ben de ozledimmm, sen bana gel bugun kisir yaptimzayiflama topiginde konustugumuz seye bak
Tamam canım uygunpinkim ben sadece spor yapıcam menü de paylaşırım ama gün içinde yediklerimi yazmayayım olur mu
Bitmedi duruyor gel ben sana pogaca da yaparimmmmkısır bitti mi kuzum bildiğin kısır aş eriyorum ben ya.diyet yapmıcam ben canım spor yapcam doğum sonrası göbek için tatlıbikız ın topiğinde yapıyorum ama burda da yapayım sizle
şimdi 4 tane çikolata yedim derim herkes beni taşa tutarTamam canım uygun
oleeeeyyyyyy çok mutlu oldum yemiş kadar oldum ellerin dert görmesinBitmedi duruyor gel ben sana pogaca da yaparimmmm
Kaşınıyor gibisinşimdi 4 tane çikolata yedim derim herkes beni taşa tutar
Sende gel o zamanKK nın bütün fıstıkları bu topikte toplanmış
daha çok gaza geldim ben
Canım Nevreste Adra Harbi gelecek onlarıda bekliyorumpinkom ne yapacaz şimdi nasıl başlicazz..
tamam canım beklemedeyimmKaşınıyor gibisin
Sende gel o zaman
Canım Nevreste Adra Harbi gelecek onlarıda bekliyorum
İşleri varmışta.. Akşam herkes varken konuşup planlı yaparız daha sağlıklı olur.
Sizin sporları yapamam sanırımKaşınıyor gibisin
Sende gel o zaman
Canım Nevreste Adra Harbi gelecek onlarıda bekliyorum
İşleri varmışta.. Akşam herkes varken konuşup planlı yaparız daha sağlıklı olur.
Canım göremedik seni mezelerde. baykuşla aklımı almıştın.Sizin sporları yapamam sanırım
yoksa ilk ben katılırdım
Zor muSizin sporları yapamam sanırım
yoksa ilk ben katılırdım
Teşekkür ederim canımCanım göremedik seni mezelerde. baykuşla aklımı almıştın.