Bal ,pekmez yemek yokhı o cerezlı olan hemi , onu yapmak lazım aslında bal pekmez yıcen o durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal ,pekmez yemek yokhı o cerezlı olan hemi , onu yapmak lazım aslında bal pekmez yıcen o durumda
imdat diye kaçacakBal ,pekmez yemek yok
tam dayaklıktım bugun :) ogle aralarında napıcam onu bılmıyorum bu arada sakın sımıt yemeyın .. dıyetın anasını aglatmayınYani hadi ilk gün çok fire verdin, yarın toparlan
İstiyorsa kaçsın biz zayıflayınca bizi kıskanırimdat diye kaçacak
dadlusum neden anlasamıyoz tayınle pekmez karısırsa eger kılo yapıyo dıye bılıyorum sade bır kasık pekmezın zararı olmaz sankı .. ama yanlıssa duzelt benı tabıBal ,pekmez yemek yok
Öglende salata, yoğurt gibi şeylerle geçirirsin. Yada hafif şeyler ye.tam dayaklıktım bugun :) ogle aralarında napıcam onu bılmıyorum bu arada sakın sımıt yemeyın .. dıyetın anasını aglatmayın
kıskanırım tabı guzel olmayın teklı koltuklar dar gelecek bana bu gıdısleİstiyorsa kaçsın biz zayıflayınca bizi kıskanır
Canım şekeri tamamen çıkartıyoruzYoksa kilo veremeyizdadlusum neden anlasamıyoz tayınle pekmez karısırsa eger kılo yapıyo dıye bılıyorum sade bır kasık pekmezın zararı olmaz sankı .. ama yanlıssa duzelt benı tabı
Ben boy boy resim eklerim hava atarım sanakıskanırım tabı guzel olmayın teklı koltuklar dar gelecek bana bu gıdısle
dısardayım ya canım onu dusunuyorum cerez alcam yanıma kı hıc sevmem ama napalım .. bıde gobek gıtsın dıye gobegınızı ıcıne cekıp bırakın en az 10 kez .. yaglar gıtsın Nevreste hanım bu da mı gol degılÖglende salata, yoğurt gibi şeylerle geçirirsin. Yada hafif şeyler ye.
eklesene bıkınılı hemdeBen boy boy resim eklerim hava atarım sana
Şuan işkence yapıyor gibi görünüyoruz ama gerekli tatlım sık accık dişinidısardayım ya canım onu dusunuyorum cerez alcam yanıma kı hıc sevmem ama napalım .. bıde gobek gıtsın dıye gobegınızı ıcıne cekıp bırakın en az 10 kez .. yaglar gıtsın Nevreste hanım bu da mı gol degıl
kuculde cebımıze gırxxs beden hatun geldı gençler ayaga kalkın bakiim
Biz bu kiloyla nasıl kalkcazxxs beden hatun geldı gençler ayaga kalkın bakiim
bi redim atarsam gorursun bulent ersoyun patatesınıkuculde cebımıze gır
Çok beklersineklesene bıkınılı hemde
ama o gobek hareketı ıyı sankı .. bıde yolda yururken gobegınızı ıcıne cekın bırakmayın tabı , oyle yuruyun o da ıyı oluyomusŞuan işkence yapıyor gibi görünüyoruz ama gerekli tatlım sık accık dişini
xxl olmasın oxxs beden hatun geldı gençler ayaga kalkın bakiim
cık cık cık yaglı hatunlar sızııııBiz bu kiloyla nasıl kalkcaz
Benim totom oynamaz