Sen napıyorsun?azar azar yiyin ya cıkolata falan bugun yedım mesela , taşlayın benı
Dürüm , Makarna, çikolata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen napıyorsun?azar azar yiyin ya cıkolata falan bugun yedım mesela , taşlayın benı
O yüzden abartmadan yiyelim 3-5 kilo fazla olunca diyet yapalımBen hep öyle yapıyorumÖmrümüz al verle geçecek
saol guzelım benımm sana daIyi geceler
Benim boynum ağrıyor zorladım galibaHer yerim agriyor ay bu spor yapmak beni yoruyor :)
tatlım hastayım napım sekerım dustu sanırım azıcık ucundan yedım ama dadunu bıle alamadımSen napıyorsun?
Dürüm , Makarna, çikolata
Benim boynum ağrıyor zorladım galiba
pınk , yedıklerımı mı sayıyosun tatlım yarın bomba gıbı gelıyorum ama @pinkstrap kendıme alıntı yapmısımtatlım hastayım napım sekerım dustu sanırım azıcık ucundan yedım ama dadunu bıle alamadım
Yavaş yavaş artırmak lazımBenimde bacaklarim agriyor yatiyorum valla bugun cok yuklendim yarina yuremiycem kesin yandimmm
Sonunda dayak yicen baktatlım hastayım napım sekerım dustu sanırım azıcık ucundan yedım ama dadunu bıle alamadım
Allah yardimcin olsun kuzum isin zor valla ne cektigini tahmin edebiliyorumgittim gitmez olur muyum kaç defa gittim verdikleri ilaçlar sancı yapmaktan başka bi işe yaramıyor
cete lıderı gıbısın tamam affet reisSonunda dayak yicen bak
Uslu dur
Tabi ki, hepinizin yediklerini sayıyorumpınk , yedıklerımı mı sayıyosun tatlım yarın bomba gıbı gelıyorum ama @pinkstrap kendıme alıntı yapmısım
Ben zaten lesli yapiyorum o yormuyor pek beni.. digerleri yoruyor..Yavaş yavaş artırmak lazım
hasta olunca torpıl gecmıcen mı pınkım kendıneTabi ki, hepinizin yedimlerini sayıyorum
Boşunamı yazdırıyoruz ortaya
o neydı gız ben bılmeyom oyle seylerBen zaten lesli yapiyorum o yormuyor pek beni.. digerleri yoruyor..
Tabi ki de oyleeeee eski bdvcilerdenim hahabu kedi sıkı bir bdv takipçisi belli
oradaki olayları okuyor burada
Geçmiycem tabi. Nevreste tatlı tarifi verdi, ondan yaparım, sende yaphasta olunca torpıl gecmıcen mı pınkım kendıne
hı o cerezlı olan hemi , onu yapmak lazım aslında bal pekmez yıcen o durumdaGeçmiycem tabi. Nevreste tatlı tarifi verdi, ondan yaparım, sende yap
Yani hadi ilk gün çok fire verdin, yarın toparlanhı o cerezlı olan hemi , onu yapmak lazım aslında bal pekmez yıcen o durumda