- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- 298
aynen ya kaç kere doktora gittim verdikleri ilaç sadece sancı yapıyor. yulaf falan denedim yok olmuyor bundan kaynaklı kilo almamda galibaÇok fena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ya kaç kere doktora gittim verdikleri ilaç sadece sancı yapıyor. yulaf falan denedim yok olmuyor bundan kaynaklı kilo almamda galibaÇok fena.
Allah bağışlasın oğlunu :) kaç yaşındasın? inşallah ya şimdillik hedefim 7 8 kilo bakalım umutluyum
hahahha olmaz kız zorlayınca basur olma riski varOo tam da acinin yerindeyim ben
Dimi nevoş birebir
Anacim zorla kendini accik o zeman
maşallahsağol amin
24 üm 6 ay sonra 25 olacağım
3 Mill leslie yaptım ..
50 tane squat çektim
Kol inceltme , bel inceltme hareketleri yaptım
ve geldim
uhh canım çıktı !
2 defa silmen gerekiyor, once resim küçülüyorsağol canım oldu şükür
Acı çehre denediniz mi?aynen ya kaç kere doktora gittim verdikleri ilaç sadece sancı yapıyor. yulaf falan denedim yok olmuyor bundan kaynaklı kilo almamda galiba
İçe içe alıştım.Çok faydalıymış vücuda.Suya koymak çok etkiliymiş.Onu dene.ben ona alışamam galiba çk eskin bi kokusu var nasıl alıştın kız. kayısı yiyorum hergün suya koymayı deneyeyim bide
Hoşgeldin maşaallah3 Mill leslie yaptım ..
50 tane squat çektim
Kol inceltme , bel inceltme hareketleri yaptım
ve geldim
uhh canım çıktı !
Bacaklarım sızlıyor şuanNefesi ağzından almıyordu diyeyim sen anla
maşallah
Hoşbulduk ta yoruldum yemin ediyorumHoşgeldin maşaallah
denedim geçen sene Allahım öyle bi sancı yapıyor ki gece boyunca tuvaletten çıkamadım çok çok kötüydü. cesaret edebilirsem arada bir yiyorum. tohumunu almıştım ben. netten okudum birinin bagırsaklarımı ne patlamış bu yüzden korkuyorumda çok yemiyorum o yuzdenAcı çehre denediniz mi?
Eczanelerde çayıda var oda bayağı etkili
heheheh pek görmüyorum onu bu ara 21 yaşındayım burcum balık :)dur bende zipzip olayım yaş kaçburcun ne
Aç kalma zaten, 3 öğün ye, sporu sağlam yapıyorsun, yakarsın sen zatenBacaklarım sızlıyor şuan
Oh ama bitirdim..
Şey ben aç kalamadım akşam yediklerimi söyleyeyim..
Normal yemeğin dışında kendime uygun bişiler hazırlamaya çalıştım..
Ev yapımı şehriyeli tavuk çorbası içtim bir kase..
Bir de kocaman kapta salata yedim , sıfır yağ ve limon suyu ile.. :)
Ben şekeri bırakınca çaydan soğudum.Yemedim ki
Şekeri de bıraktım Tabi böyle çayı soğutup içiyorum :))
Hafta sonu pazar günü tartıya çıkıcam 58 dim . Kesin vermişimdir biliyorum ben kendimi ..
2 defa silmen gerekiyor, once resim küçülüyor
denedim geçen sene Allahım öyle bi sancı yapıyor ki gece boyunca tuvaletten çıkamadım çok çok kötüydü. cesaret edebilirsem arada bir yiyorum. tohumunu almıştım ben. netten okudum birinin bagırsaklarımı ne patlamış bu yüzden korkuyorumda çok yemiyorum o yuzden
Tatlıbikız alıştırdı beni spor yapmaya..Aç kalma zaten, 3 öğün ye, sporu sağlam yapıyorsun, yakarsın sen zaten
acıyı pek yiyemiyorum ben yani yiyorumda aşırı acı değil yedikklerim. duymuştum bi kaç kişiden ama üstüne çok düşmedim açıkçasıcanım söylemeyide unuttum arkadaşlara bol acı yıyın bak bendede sorun vardı ilk bir hafta kabızlıktan sonra inanılmaz bi rahatlama oldu eşim çok sever onun zoruyla yedim zaten bı süre sonra acı çekirdek gibi geliyor insana isal bi olursun emin ol :)
Yok canım öyle yaparsan hasta olursunSen pirinç pilavı,şeker,makarna,ekmek,kızartma ve tatlıyı çıkar hayatından onların dışında kendine günlük menüler hazırlaBaşka ne var demeHoşbulduk ta yoruldum yemin ediyorum
pinkoyla konuştum dinlenirken..
nefes nefeseydim yaaa
sizi dinledim aç kalmadım gittim akşam yemek yedim abla !
kabakla gün mü geçer survivorda mıyım be ben !