• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

ben ona alışamam galiba çk eskin bi kokusu var nasıl alıştın kız. kayısı yiyorum hergün suya koymayı deneyeyim bide :KK19:
İçe içe alıştım.Çok faydalıymış vücuda.Suya koymak çok etkiliymiş.Onu dene.

Nefesi ağzından almıyordu diyeyim sen anla:KK70:
Bacaklarım sızlıyor şuan

Oh ama bitirdim..

Şey ben aç kalamadım akşam yediklerimi söyleyeyim..

Normal yemeğin dışında kendime uygun bişiler hazırlamaya çalıştım..

Ev yapımı şehriyeli tavuk çorbası içtim bir kase..
Bir de kocaman kapta salata yedim , sıfır yağ ve limon suyu ile.. :)

Acı çehre denediniz mi?
Eczanelerde çayıda var oda bayağı etkilio_O
denedim geçen sene Allahım öyle bi sancı yapıyor ki gece boyunca tuvaletten çıkamadım çok çok kötüydü. cesaret edebilirsem arada bir yiyorum. tohumunu almıştım ben. netten okudum birinin bagırsaklarımı ne patlamış bu yüzden korkuyorumda çok yemiyorum o yuzden

Bacaklarım sızlıyor şuan

Oh ama bitirdim..

Şey ben aç kalamadım akşam yediklerimi söyleyeyim..

Normal yemeğin dışında kendime uygun bişiler hazırlamaya çalıştım..

Ev yapımı şehriyeli tavuk çorbası içtim bir kase..
Bir de kocaman kapta salata yedim , sıfır yağ ve limon suyu ile.. :)
Aç kalma zaten, 3 öğün ye, sporu sağlam yapıyorsun, yakarsın sen zaten:KK19:

denedim geçen sene Allahım öyle bi sancı yapıyor ki gece boyunca tuvaletten çıkamadım çok çok kötüydü. cesaret edebilirsem arada bir yiyorum. tohumunu almıştım ben. netten okudum birinin bagırsaklarımı ne patlamış bu yüzden korkuyorumda çok yemiyorum o yuzden

ney bağırsağı mı patlamış:KK57:

Aç kalma zaten, 3 öğün ye, sporu sağlam yapıyorsun, yakarsın sen zaten:KK19:
Tatlıbikız alıştırdı beni spor yapmaya..

Gerçi 10 sene spor geçmişim var, alışığım hareketlere ama iş zayıflama ve sıkılaşma olunca disiplinli olmak gerekiyor..

pinkom tartı günlerimiz olacak mı ? ben pazar çıkıcam dedim ama var mıydı kural..

canım söylemeyide unuttum arkadaşlara bol acı yıyın bak bendede sorun vardı ilk bir hafta kabızlıktan sonra inanılmaz bi rahatlama oldu eşim çok sever onun zoruyla yedim zaten bı süre sonra acı çekirdek gibi geliyor insana isal bi olursun emin ol :)
acıyı pek yiyemiyorum ben yani yiyorumda aşırı acı değil yedikklerim. duymuştum bi kaç kişiden ama üstüne çok düşmedim açıkçası

Hoşbulduk ta yoruldum yemin ediyorum

pinkoyla konuştum dinlenirken..

nefes nefeseydim yaaa

sizi dinledim aç kalmadım gittim akşam yemek yedim abla !

kabakla gün mü geçer survivorda mıyım be ben ! :KK70:
Yok canım öyle yaparsan hasta olursun:KK19::KK19:Sen pirinç pilavı,şeker,makarna,ekmek,kızartma ve tatlıyı çıkar hayatından onların dışında kendine günlük menüler hazırla:KK19:Başka ne var deme:kk77:
Bakliyatlar,sebzeler ,et,tavuk,balık:21:

Back