kilo bildirimi yapılacak ya, her hafta birimiz hazırlıycaz listeyi :)Liste nasıl veriliyor canım ben anlamadım
Adam bıktı bizden
Ama bizim beller değil totolar geniş
Aynen :))Dur onuda söylemesin şimdi bu geceki rüyada
Senden de Allah razı olsunAllahrazı olsun sizden
Ne anlatcam.
Gece uyurken eşimi dürtmüşüm.
-Bizimkilerinki geniş demişim.
-o da sizinkiler kim diye sormuş.
-bizimkiler işte
-ne geniş?
-belleri
Rüyamda sizi sayıklıyorum, hadi tamam ben görüyorum da adamı niye uyandırdıysam
Ciddi misinnnManken olmadan önce varil gibiydim bacım94-95 kiloydum
Sakınkilo bildirimi yapılacak ya, her hafta birimiz hazırlıycaz listeyi :)
Düzeltme yaparım
Aynen :))
Senden de Allah razı olsun
Ne anlatcam.
Gece uyurken eşimi dürtmüşüm.
-Bizimkilerinki geniş demişim.
-o da sizinkiler kim diye sormuş.
-bizimkiler işte
-ne geniş?
-belleri
Rüyamda sizi sayıklıyorum, hadi tamam ben görüyorum da adamı niye uyandırdıysam
Aman Abla gördüm resmini kilolu halin mi o senin, MaşaAllah'ın varBen de vücud sıkılaştırıcam bakalım spor ağır gelipde pes etmem umarım
Tamamdır canım, ben de yaparım bunu:)
Boyu uzun söylediği kadar göstermiyorduCiddi misinnnmaşallah sanaaa nasıl verdin kız o kadar kiloyu,tebrikler
Arada sırada sayıklarımda :) Dürtüp kaldırmışım, uyanık sanmış beni
Nevos o yarma gibi hic umrunda değil,ben zayif oldugum halde çabalıyorumOda kilo verir birazTabi yalnız olmaz birlikte yapın
1.63 boyum,58 kiloyum canim. 50 kilo olmak istiyorumKac kilosun kiz sen
Sen bayağı etkilenmişsinArada sırada sayıklarımda :) Dürtüp kaldırmışım, uyanık sanmış beni
Demiyo manyak mı, uyanık olsa bunu söylemek için beni uyandırmaz
Yine anlamadımkilo bildirimi yapılacak ya, her hafta birimiz hazırlıycaz listeyi :)
Düzeltme yaparım
Yarismadaki fotonda gayet iyi duruyodunn kilon iyi ama istedigin kiloya da ulasabilirsinNevos o yarma gibi hic umrunda değil,ben zayif oldugum halde çabalıyorumilla baskı şiddet uygulayayim istiyo
1.63 boyum,58 kiloyum canim. 50 kilo olmak istiyorum
Valla 8 aydır uğraşıyorum işte gidiyor yavaş yavaşCiddi misinnnmaşallah sanaaa nasıl verdin kız o kadar kiloyu,tebrikler
Benim eşimde 3-4 kilo fazlası vardı ben Malatya'ya gidince vermişNevos o yarma gibi hic umrunda değil,ben zayif oldugum halde çabalıyorumilla baskı şiddet uygulayayim istiyo
1.63 boyum,58 kiloyum canim. 50 kilo olmak istiyorum
Hangi yarışma ben görmedimYarismadaki fotonda gayet iyi duruyodunn kilon iyi ama istedigin kiloya da ulasabilirsin
harbim
Ya akşam tek tek nickleri kiloları falan yazdım ya, birde üst zayıf alt geniş muhabbeti de geçti ondan sanırım :))Sen bayağı etkilenmişsin
Verilen kilo yazılacak canım. Yeterli bence o, günlük kimlerin spor yaptığinı görüyoruz zaten.Yine anlamadımListede bir hafta ne yapıldığı (spor vs.) ya da verilen kilo mu yazılacak
kilo bildirimi yapılacak ya, her hafta birimiz hazırlıycaz listeyi :)
Düzeltme yaparım
Belli olmaz buna
Ne yarışması kız,ben yarışmaya katılmadımYarismadaki fotonda gayet iyi duruyodunn kilon iyi ama istedigin kiloya da ulasabilirsin
harbim
Tebrik ederim canim gerçekten çok iyi vermişsinValla 8 aydır uğraşıyorum işte gidiyor yavaş yavaş
Oyy abla çok zayıfmışsın sen de,45Hahahahhaa
Evet ya hiç bu kadar kilo almadığım için fazla geliyor bana,çok önceden 45 kiloydum,50 olsam bana yeter yani
Bana ortaya çıkamaması gereken sırlar vermeyin
Önlemini al sen yinede ağzını bantlayıb yat
Belli olmaz buna