Benim başlangıç kilomu değiştirelimYa akşam tek tek nickleri kiloları falan yazdım ya, birde üst zayıf alt geniş muhabbeti de geçti ondan sanırım :))
Verilen kilo yazılacak canım. Yeterli bence o, günlük kimlerin spor yaptığinı görüyoruz zaten.
Anladım canımYa akşam tek tek nickleri kiloları falan yazdım ya, birde üst zayıf alt geniş muhabbeti de geçti ondan sanırım :))
Verilen kilo yazılacak canım. Yeterli bence o, günlük kimlerin spor yaptığinı görüyoruz zaten.
Oyy abla çok zayıfmışsın sen de,45
Ama akşam tartıldığın sayılmaz sabah kalktıktan sonra tartılmalısınBenim başlangıç kilomu değiştirelim
Az önce tartıldım 55,5 kiloyum
Sağol canımNe yarışması kız,ben yarışmaya katılmadım
Tebrik ederim canim gerçekten çok iyi vermişsin
Yokluğunda erimiş bitmiş adamBenim eşimde 3-4 kilo fazlası vardı ben Malatya'ya gidince vermişŞimdi diyet umrunda değil
Onlar yemekten vazgeçemiyorlar.Kadınlar dikkat etmeli erkekler değil
O zaman sabah tartılayım moralim bozuldu zaten hafta sonu 54.7 kiloydumAma akşam tartıldığın sayılmaz sabah kalktıktan sonra tartılmalısın
Çok tehlikelisinBana ortaya çıkamaması gereken sırlar vermeyin
Canım ben yokken abur cubur çok yememiş ondan kilo vermişYokluğunda erimiş bitmiş adambenm eşim abur cuburdan vaz geçemiyor. Hep onlar kilo yapiyo zaten onlarda dikkat etmeli hemsom sağlık için
Yarım kilocuk mu üzdü bu kadarBenim başlangıç kilomu değiştirelim
Az önce tartıldım 55,5 kiloyum
yok canım buraya ayıp olmasın diye çikolataları falan yazmıyorum bugün bi tane tablet çikolata yedim birazdan çiğ köfte yicem sen bana yetişirsinBenden az yiyorsun böyle giderse kilo kankası olamayacağız
Tabi canım sabah tartılO zaman sabah tartılayım moralim bozuldu zaten hafta sonu 54.7 kiloydum
hoj geldin be yaooooo şişko patateslerın topıgı burasımıymıs?
aaaayııırrrlıııı olsun beaaaa
ama ben sıze soylıyım sız zayıflayamazsınız puahahahhahahhahahhahah
Yap yap uçuracağız seni sonraBen çocukları yatırıp spor yapayım
Canım netten bak doğru nasıl tardılınır diyeO zaman sabah tartılayım moralim bozuldu zaten hafta sonu 54.7 kiloydum
Hiç ayıp olmadı Suanyok canım buraya ayıp olmasın diye çikolataları falan yazmıyorum bugün bi tane tablet çikolata yedim birazdan çiğ köfte yicem sen bana yetişirsin
Kiz sen bundan onceki tarz yarsmasna katlmadn miNe yarışması kız,ben yarışmaya katılmadım
Tebrik ederim canim gerçekten çok iyi vermişsin
ama ben dedim ayıp olmasın dedimHiç ayıp olmadı Suan