Vuslatım ben seni zayıfsın diye biliyordumBen çocukları yatırıp spor yapayım
Aslında biliyorum sabah aç karnına tartılmam gerekiyor ama ne bilim listeyi yanıltmayayım dedimCanım netten bak doğru nasıl tardılınır diyebu saatte ben bile diyet yaptığım halede tartılsam 2 kilo fazla bile çıkabilirim
İyi gecelerKızlar kızı yatırmaya gidiyorumbu arada erken uyumanızı tavsiye eiyorum bunu için kendinizi zorlayın çünkü kilovermede büyük faydası var herkese iyi geceler
Korkma canım günün ödemidir o, kilo bile alsak bir günde almayız yiyeceklerin beli bir zamanda yağa döşüp tepolanması sandığımız kadar kolay değilAslında biliyorum sabah aç karnına tartılmam gerekiyor ama ne bilim listeyi yanıltmayayım dedim
Ben hiç bir tarz yarışmasına katilmadim canim,karistiriyosunKiz sen bundan onceki tarz yarsmasna katlmadn mi
Ben mi yanlis hatrliyorum
Dmekki kuzum kusura bakmaBeb hiç bir tarz yarışmasına katilmadim canim,karistiriyosun
Ne kusuru şekerim olabilir böyle şeylerDmekki kuzum kusura bakma
Dmekki kuzum kusura bakma
öpüşüp durmayın olan var olmayan var alla allaNe kusuru şekerim olabilir böyle şeyler
Al bu da sanaöpüşüp durmayın olan var olmayan var alla alla
Squat yapsana kuzumYa videodaki kadın ne kadar rahat yapıyor
Kalçam gitti, zaten yok
squat bi de şişiriyo mu sadece şekil mi veriyorSquat yapsana kuzum
Ben cok faydasini gordum devam da ediyorum hala
Popiş dolgunlasti baya
Biraz spora alışayım onuda yaparım, zorluyor şimdiSquat yapsana kuzum
Ben cok faydasini gordum devam da ediyorum hala
Popiş dolgunlasti baya
Gel seni de opimöpüşüp durmayın olan var olmayan var alla alla
Canim agirliklarla yaparsan ust bacaklarin sa kalinlasiyorsquat bi de şişiriyo mu sadece şekil mi veriyor
ohh sefam olsun öpücüğe doydum. bu smiley yok bendeGel seni de opim