Ilaçları unutmuşum..aç gezmeye alisigim zaten nevos. 2 ayda 7 kilo verdim. Bu maratonda da 7 kilo vermeyi planliyorum. 50 kilo olsam iyiolcak
Hormon ilaclarindan ve de zamansiz yemekten aldim ben kiloyu canim.ne de olsa zayifim diye gecenin yarisinda yedigim makarnalar,pilavlar toto olarak döndü banaYoksa ben çok çok az yerim. Hiç yemekle aram olmadi benim
47 kiloyum canımBebiş sen kaç kilosun?
Aaa olmazNevrestem arım balım kelebeğim yemek yarışmalarını iptal etmek gerek zannımca:)))
Ablacım nehaberHayrola ne oluyor bakalımmm,duydum ki burası cola cennetiymiş şişe şişe içiliyormuş
Senin 100gram fazlan var, sende katıl bizeNeyyyyy yeşil çaymı,bozar beni onlar vazgeçtimmmm
Colasız hayatmı olurr yaaaa
İnşaallah canımaç gezmeye alisigim zaten nevos. 2 ayda 7 kilo verdim. Bu maratonda da 7 kilo vermeyi planliyorum. 50 kilo olsam iyiolcak
Hormon ilaclarindan ve de zamansiz yemekten aldim ben kiloyu canim.ne de olsa zayifim diye gecenin yarisinda yedigim makarnalar,pilavlar toto olarak döndü banaYoksa ben çok çok az yerim. Hiç yemekle aram olmadi benim
Ben diyet dışında sürekli içiyorum kola içmemNeyyyyy yeşil çaymı,bozar beni onlar vazgeçtimmmm
Colasız hayatmı olurr yaaaa
Yok canım yarışma devam ediyor47 kiloyum canım
Aaa olmazYemek yarışması forumun en güzel bölümlerinden biri
Ablacım nehaber
Ondan korktugum için burdayim şekerimIlaçları unutmuşum..
Ee güvenme zayıflına öyle, kendini saldığın anda tolin gibi olursun :))
Sen de sorun yok hiç normal değil bu saatte dikkat etmeleri gerekiyorKızlar konumuzla alakasız ama benim üst komşunun çocuğu bildiğin yarım saattir elinde sert bir cisimle güm güm vuruyor.ders calisamiyorum ve şiirden kuruyorum ya.bildigin yarım saattir yani.normal mi bu arkadaşlar ya hala devam ediyo.anormallik mibende.
Kusura bakmayın konuyla alakası yok ama bi akıl verin ya
Ondan korktugum için burdayim şekerimya Tolin ya da nevreste gibi olcam diye ödüm kopuyo
Sende yukarı vur:)Kızlar konumuzla alakasız ama benim üst komşunun çocuğu bildiğin yarım saattir elinde sert bir cisimle güm güm vuruyor.ders calisamiyorum ve şiirden kuruyorum ya.bildigin yarım saattir yani.normal mi bu arkadaşlar ya hala devam ediyo.anormallik mibende.
Kusura bakmayın konuyla alakası yok ama bi akıl verin ya
Spor bildirimii
- ısınma
-200mekik
-50squat
-50sumo squat
-50 sag popo kaldirma
-50 sol popo kaldirma
-50şer sag sol bel
47 kiloyum canım
Aaa olmazYemek yarışması forumun en güzel bölümlerinden biri
Ablacım nehaber
Senin 100gram fazlan var, sende katıl bize
Ben diyet dışında sürekli içiyorum kola içmem
Resim eklerim susarlarEvettsiskoooo nevosss diyolar arkandan
Tarif isteriz belki lazım olurGidemde dukan ekmeği yapan unsuz mayasız :)))
Kalkarsa protesto ederim zatenYok canım yarışma devam ediyor
Tabi hep formda çıtır olunca sevmezsinBunları yapınca hastane acilinde yer ayırsınlar bana hemen
Ne olsun tatlım ya hep aynı,hoş geldin bu arada
Tabisi 100 gr,dediğin neki hemen veririm olmuşum 58 kıyafetler dar geliyor artık üzerime
Yeşil çayı biliyotum hiç sevemedim onu