Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne sandinnnVayyyy benim Hemşom diyete başlamış
Ya benm tatliyla pastayla pek aram yok. Midem bulanir. çikolata,cips,kola zaten hiç tuketmiyorum. Aydaaaa yilda 1. Dün eşim almış sırf çöpe gitmesin diye 2 çatal yedim3 gün değil 2 ay canım
Demek senin nazarın değmiiiiisssss! Latte için fincan seçerken biri düştü kırıldı (bildirimi yaptiktan sonra latte yapmak için mutfağa gitmiştim) yakaladım seniii günde 1 neskafe vb serbest canımmmLa
Latte mi abuuuuuv v. Cıssss
İş sağlığı ve güvenliği kursu Alışırım tabi Nereye kadar ağrıyacak sanki kaslarO zaman 1 2 gün dayan sonra, alışacaksın zaten :))
Ne kursu bu arada?
95-94 den 72 bana müçize gibi geliyorgeri kalanlarıda sizlerle beraber inşallah veririz
Niyetinizi düzgün yapın yoksa diyet sizi çarpar her sabah niyet ettim bugünkü diyete diye başlayınAynen öyle valla Hadi bakalım inşallah :))
Yok canım oraya devam ediyoruz.Tatlıda olsa yapacak birşey yok katlanacağımNevrestem arım balım kelebeğim yemek yarışmalarını iptal etmek gerek zannımca:)))
Sanmam :))Nevrestem arım balım kelebeğim yemek yarışmalarını iptal etmek gerek zannımca:)))
1 hafta kadarİş sağlığı ve güvenliği kursu Alışırım tabi Nereye kadar ağrıyacak sanki kaslar
İyi o zaman hemşom diyet yapman kolay olacakNe sandinnn
Ya benm tatliyla pastayla pek aram yok. Midem bulanir. çikolata,cips,kola zaten hiç tuketmiyorum. Aydaaaa yilda 1. Dün eşim almış sırf çöpe gitmesin diye 2 çatal yedim
Yapamazsak çarpılmayalımNiyetinizi düzgün yapın yoksa diyet sizi çarpar her sabah niyet ettim bugünkü diyete diye başlayın
Sen neden kilo alıyon?Ne sandinnn
Ya benm tatliyla pastayla pek aram yok. Midem bulanir. çikolata,cips,kola zaten hiç tuketmiyorum. Aydaaaa yilda 1. Dün eşim almış sırf çöpe gitmesin diye 2 çatal yedim
Canım 8 aydır diyetisyen yardımıyla vermeye çalışıyorumOoo eser süper kilo vermissin ben şurda 4 kilo veremiyorum ya. Nasıl verdin kiloları. .
Aman ablam ne colasıBiz yeşil çay içiyoruzHayrola ne oluyor bakalımmm,duydum ki burası cola cennetiymiş şişe şişe içiliyormuş
Bence bozarsanız çarpılırsınız bozmadan yapınYapamazsak çarpılmayalım
:)) Katiyen Ağzımıza vurmayızHayrola ne oluyor bakalımmm,duydum ki burası cola cennetiymiş şişe şişe içiliyormuş
Yok ya ben bozmuycam, gerçekten :)Bence bozarsanız çarpılırsınız bozmadan yapın
aç gezmeye alisigim zaten nevos. 2 ayda 7 kilo verdim. Bu maratonda da 7 kilo vermeyi planliyorum. 50 kilo olsam iyiolcakİyi o zaman hemşom diyet yapman kolay olacak
Hormon ilaclarindan ve de zamansiz yemekten aldim ben kiloyu canim.ne de olsa zayifim diye gecenin yarisinda yedigim makarnalar,pilavlar toto olarak döndü bana Yoksa ben çok çok az yerim. Hiç yemekle aram olmadi benimSen neden kilo alıyon?
Canım 8 aydır diyetisyen yardımıyla vermeye çalışıyorum
Aman ablam ne colasıBiz yeşil çay içiyoruz
:)) Katiyen Ağzımıza vurmayız
Yok ya ben bozmuycam, gerçekten :)