Bi daha makarna yersen 1 hafta oruç tutarsınhahaha herkesı hizaya sokmus tolın
oh gıtmıste sızlerde rahatlamısınızYok canım ne korkacağız tolin'den
Çok doğal yaa.. Ben seviyorum böyle değişikleribulamadı baska tatlı
pınkomm makarna kılo yapmıyomus ıstersen bı tencere ye yanıBi daha makarna yersen 1 hafta oruç tutarsın
Ramazandan borcun kesin vardır zaten :))
bı ara colın kazım hayranıydım bendeÇok doğal yaa.. Ben seviyorum böyle değişikleri
Sergen de öyle mesela
Isterse zayıflatsın, kendisi yasaklar listemizde yer alıyorpınkomm makarna kılo yapmıyomus ıstersen bı tencere ye yanı
ah oruc borcum var var odeyecem ıns 3 gunum , dun aklımdaydı daha ..
Hiç kacar mi bizdennSiz konuyu kaçırdınız. Biri gebeliğe konu açmıştı, erkek arkadaşımla el ele tutuştuk ağzımdan öptü. Hamile kalmışmıyımdır, aldırırım ben çocuğu
Hemen gördük tatlibikizla :) Mune abla da forumdaymış anında geldi şutladı :)
Hadi yaSiz konuyu kaçırdınız. Biri gebeliğe konu açmıştı, erkek arkadaşımla el ele tutuştuk ağzımdan öptü. Hamile kalmışmıyımdır, aldırırım ben çocuğu
65 kiloyum canım 58-60oh gıtmıste sızlerde rahatlamısınıznevon kac kılosun , hedefın kac
Tesadüfen yeni mesajlara girdim. Denk geldi, bütün absürt konulara denk geliyorum niyeyseHadi yaNasıl haberiniz oluyor bütün topiklerden ben bi yere takılınca kaçırıyorum olayları
Siz konuyu kaçırdınız. Biri gebeliğe konu açmıştı, erkek arkadaşımla el ele tutuştuk ağzımdan öptü. Hamile kalmışmıyımdır, aldırırım ben çocuğu
Konu kapatıldı mı? Merak ettimTesadüfen yeni mesajlara girdim. Denk geldi, bütün absürt konulara denk geliyorum niyeyse
Senin cevap yazmanı beklerken arada yeni mesajlara bakıyorum mesela :) Durup topiği izlemiyorum
tum yazıları oyleydı yalnız oludunuz mu .. hamıle nasıl kalırım tup bebek sanıyı tupumu vs .. mavı gozlu ıstıyorum cocugumu ılıskıde mavı lens taksam olur muSiz konuyu kaçırdınız. Biri gebeliğe konu açmıştı, erkek arkadaşımla el ele tutuştuk ağzımdan öptü. Hamile kalmışmıyımdır, aldırırım ben çocuğu
Kapatıldı :) Atarım linkiKonu kapatıldı mı? Merak ettim
pınkom yıllarca yanlıs bılınmıs .. hatta cagla sıkel acıktıgında gece kac olursa olsun yer oyle yatarmıs .. ve sonuc ortadaIsterse zayıflatsın, kendisi yasaklar listemizde yer alıyor
Canım o bünye meselesi Çağla Şikel 2 doğum yaptı gram kilo almadıpınkom yıllarca yanlıs bılınmıs .. hatta cagla sıkel acıktıgında gece kac olursa olsun yer oyle yatarmıs .. ve sonuc ortada
Eminim bizim gibi yemiyordur :))pınkom yıllarca yanlıs bılınmıs .. hatta cagla sıkel acıktıgında gece kac olursa olsun yer oyle yatarmıs .. ve sonuc ortada
ben oyle zengın olacam da yemıyecem pehhEminim bizim gibi yemiyordur :))