Ankara ya gitcem, gitmişken tolinle de buluşcaz
Sizin için boğabilirim
dırekt yuz erıyo bıde :) benımde oyle sadece bıraz daha bel kıvrımı ıstegımEvet orasıda öyle ben en son 54 oldum herkez acıyarak bakıyordu bana bir deri bir kemik kalmıştımm..
oo ben çok beğeniyorum çıtı pıtı hamileleri ben öyle kilo almıştımki kapıdan girince önce gobek girerdi yeminlennBen de 2. hamileliğimde 44den 62ye çıkmıştım
yaa kazanayımda tum k ya cay sana yemek maglum dıyette nevolarTamam sende Ankara ya gel o zaman
Ya da kazan sınavını yemek sözünü unutmadım
60 oldummu o bende oluşan kıvrıma bayılıyorum canım az kaldı..dırekt yuz erıyo bıde :) benımde oyle sadece bıraz daha bel kıvrımı ıstegım
hahahaGelip canga isteyen var mı diyen benim sankiBen sana canga yemeyi göstereceğim
:)) Tamam bak bu olurAY ne güzel öp kız onu bizim içinde aradada çimdiklee..
Görmesede atıyor zaten havasını, değişen pek birşey yokBen de kıyamam ona sakın birşey yapma
Pink bu mesajları yok edelim tolin görmesin sonra havasından geçilmiyorBensiz yapamıyorsunuz falan havalara giriyor
Teşekkür ederim tatlım
Hayırlı yolculuklar canım
Biz zayıflayıp sana hava atacağızhahahaben dıyet yapmıyosam tatlım sızd yapmayın
Oda doğru:)) Tamam bak bu olur
Görmesede atıyor zaten havasını, değişen pek birşey yok
Teşekkür ederim tatlım
etı canga bahanesı cok be nevoBiz zayıflayıp sana hava atacağızSen canga yemeye devam et
Biz Kib yaptık zatenetı canga bahanesı cok be nevosımdı mune abla benı cımbızlıcak reklam mı yapıyo bu kız dıye
vay bee vayyBiz Kib yaptık zaten
Yoğurtlu makarna mıpınkosum ıyı yolculuklar optu senı ..
nevo yemek yarısmasına gelcem bura bana gore degıl
vuslat sende ucacan kız ye yemegını .. ucak gelıyo ucak gelıyo dıye tıkarım agzına
oğlumun sende boyun uzun ye gıtsın can bogazdan gelırben yemek yemeee gıdıyomm bol sarmısaklı yogurtlu makarnamı hupletcem gorusuruz kızlar
pinkstrap Kakao ve Ben Nevreste .. vuslatı etıket yapamadım
bu aradaKakao ve Ben oglunun adını merak ettım