- 12 Şubat 2015
- 6.519
- 15.882
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçine Tolin mi kaçtıvay bee vayy kib haaa ıntıkam soguk yenen yemektır nevo hanım
sen bene gonusma gari bene kib yapeyon senYoğurtlu makarna mı
Sen burayı bırak yemek yarışmasına gel canımBen sana orda neler neler ikram ederim
hahaha napım cıtır zayıf kadınları kıskanıyorumİçine Tolin mi kaçtı
sen bene gonusma gari bene kib yapeyon sen
Tamam ben gidiyorum seni makarna ile başbaşa bırakıyorumhahaha napım cıtır zayıf kadınları kıskanıyorum
esas ben gıdıyorum efendım hıhTamam ben gidiyorum seni makarna ile başbaşa bırakıyorum
Fatih canımmpınkosum ıyı yolculuklar optu senı ..
nevo yemek yarısmasına gelcem bura bana gore degıl
vuslat sende ucacan kız ye yemegını .. ucak gelıyo ucak gelıyo dıye tıkarım agzına
oğlumun sende boyun uzun ye gıtsın can bogazdan gelır ben yemek yemeee gıdıyomm bol sarmısaklı yogurtlu makarnamı hupletcem gorusuruz kızlar
pinkstrap Kakao ve Ben Nevreste .. vuslatı etıket yapamadım
bu arada Kakao ve Ben oglunun adını merak ettım
Kilo bildirimi yapacak mısınız?esas ben gıdıyorum efendım hıh
Uçak geliyor yöntemi benim çocuklara bile sökmüyor Küçük kızım pek yemiyor özellikle çorbayı, duygu sömürüsü yapıyorum, ağlarım bak diyorum, yiyorpınkosum ıyı yolculuklar optu senı ..
nevo yemek yarısmasına gelcem bura bana gore degıl
vuslat sende ucacan kız ye yemegını .. ucak gelıyo ucak gelıyo dıye tıkarım agzına
oğlumun sende boyun uzun ye gıtsın can bogazdan gelır ben yemek yemeee gıdıyomm bol sarmısaklı yogurtlu makarnamı hupletcem gorusuruz kızlar
pinkstrap Kakao ve Ben Nevreste .. vuslatı etıket yapamadım
bu arada Kakao ve Ben oglunun adını merak ettım
Ben yaptım bildirimimi canım önceki sayfalarda kaldı:) 46,5Kilo bildirimi yapacak mısınız?
Sizinkileri not aldım canım ama senin ilk kilon yokBen yaptım bildirimimi canım önceki sayfalarda kaldı:) 46,5
Nevoş'da yaptı:)
İlk kilom 47 canım:)Sizinkileri not aldım canım ama senin ilk kilon yok
Pink bana liste gönderdi
hayırlı evlat olsun inşallah canımGünaydın
Bugün bildirim günü yazın bakalım kilolarınızı
Ben bu sabah tartıldım 53 kiloyum
Diyet yalan oldu
Teşekkür ederimhayırlı evlat olsun inşallah canım
evet kaçtım yazacağına açlık böyle bişi işteee..kızcagız ac kactımı bıle acım dıye yazıyo tatlım bozun gari dıyetı pinkstrap
yaa bozun dıyetı bak ben sımdı boreklerı atacam mıdeyeevet kaçtım yazacağına açlık böyle bişi işteee..