2 Aylık Zayıflama Maratonu

Yazları bende almıyorum yada veriyorum.En azından sebze ağırlıklı besleniyoruz daha hareketli oluyoruz.Tatlı falan daha az yeniyor:-)
Evet ya, yazın sıcak yemek bile yemek istemiyorum:) Evin yan tarafında bir dondurmacı var kendileri yapıyor dondurmayı bu zamana kadar yediğim en güzel dondurma orada, sabah akşam dindurma yiyorum yazın doyuruyor:-)

çok işe yarıyor hamilelikte 84 gördüm ben azmettim 60 düştüm oğlum 5 yaşın içinde 6..7..aydır aikidoyu bıraktım ve tatlıya hücum 9 kilo aldımm..dirayetliyim yanii..
ama sen uzun boylusun .. kısa boylunun ... kılosu ıle senın o kılon rakamla aynı ama boya vurdugunda aynı olmuyo mesela canım

Evet ya, yazın sıcak yemek bile yemek istemiyorum:) Evin yan tarafında bir dondurmacı var kendileri yapıyor dondurmayı bu zamana kadar yediğim en güzel dondurma orada, sabah akşam dindurma yiyorum yazın doyuruyor:-)
dondurma kıloda yapmıyo

çok işe yarıyor hamilelikte 84 gördüm ben azmettim 60 düştüm oğlum 5 yaşın içinde 6..7..aydır aikidoyu bıraktım ve tatlıya hücum 9 kilo aldımm..dirayetliyim yanii..
Ben de çok alıp verdim:-)Kızlardan sonra 78 kiloydum.Sonra diyet yaptım..Oğlumdan önce 54 kiloydum :KK53:Ama kemik torbası gibiydim:KK70:
Doğum sonrası verdim her kış 3-4 alıp yaza doğru geri veriyorum.Yazın pek almam:KK19:

X