Göbek dansı verdirmiş o zamangöbek dansı nevrestem dedim ya bi geçen o tatlıdan yedim kaçamağım oo
yapma yaaa. ben hayatımda hiç 44 olmadım yürüyen ceset olurdum herhall
yaa canımcım resimdeki gibi saçlarım uzundu şimdi ise kısa ama uzatıyorumm..kız arkadakı yazıyo dıyorum
Tamam pcye geçince yemek yemeye bekliyorumhhahayemek yemekten onumu gormuyorum ben nevos kk telden zor oluyo pc acmayınca sıze yetısemıyorum napım
çok işe yarıyor hamilelikte 84 gördüm ben azmettim 60 düştüm oğlum 5 yaşın içinde 6..7..aydır aikidoyu bıraktım ve tatlıya hücum 9 kilo aldımm..dirayetliyim yanii..Göbek dansı verdirmiş o zaman
nevo bana kinin neTamam pcye geçince yemek yemeye bekliyorum
Evet ya, yazın sıcak yemek bile yemek istemiyorum:) Evin yan tarafında bir dondurmacı var kendileri yapıyor dondurmayı bu zamana kadar yediğim en güzel dondurma orada, sabah akşam dindurma yiyorum yazın doyuruyorYazları bende almıyorum yada veriyorum.En azından sebze ağırlıklı besleniyoruz daha hareketli oluyoruz.Tatlı falan daha az yeniyor
ama sen uzun boylusun .. kısa boylunun ... kılosu ıle senın o kılon rakamla aynı ama boya vurdugunda aynı olmuyo mesela canımçok işe yarıyor hamilelikte 84 gördüm ben azmettim 60 düştüm oğlum 5 yaşın içinde 6..7..aydır aikidoyu bıraktım ve tatlıya hücum 9 kilo aldımm..dirayetliyim yanii..
dondurma kıloda yapmıyoEvet ya, yazın sıcak yemek bile yemek istemiyorum:) Evin yan tarafında bir dondurmacı var kendileri yapıyor dondurmayı bu zamana kadar yediğim en güzel dondurma orada, sabah akşam dindurma yiyorum yazın doyuruyor
Ben de çok alıp verdimçok işe yarıyor hamilelikte 84 gördüm ben azmettim 60 düştüm oğlum 5 yaşın içinde 6..7..aydır aikidoyu bıraktım ve tatlıya hücum 9 kilo aldımm..dirayetliyim yanii..
Allah razı olsunAnkara ya gitcem, gitmişken tolinle de buluşcaz
Sizin için boğabilirim
Ben de 2. hamileliğimde 44den 62ye çıkmıştımçok işe yarıyor hamilelikte 84 gördüm ben azmettim 60 düştüm oğlum 5 yaşın içinde 6..7..aydır aikidoyu bıraktım ve tatlıya hücum 9 kilo aldımm..dirayetliyim yanii..
tolını bırak benle bulusmaya gelAnkara ya gitcem, gitmişken tolinle de buluşcaz
Sizin için boğabilirim
Evet orasıda öyle ben en son 54 oldum herkez acıyarak bakıyordu bana bir deri bir kemik kalmıştımm..ama sen uzun boylusun .. kısa boylunun ... kılosu ıle senın o kılon rakamla aynı ama boya vurdugunda aynı olmuyo mesela canım
toline kıyabilirmiyim emin değilim amaAllah razı olsunBizi kurtar Tolin'den
Birlikte çekilmiş resim isterim
Gelip canga isteyen var mı diyen benim sankinevo bana kinin nekendı zayıflıyo bana ye dıyo
Tamam sende Ankara ya gel o zamantolını bırak benle bulusmaya gel
AY ne güzel öp kız onu bizim içinde aradada çimdiklee..Ankara ya gitcem, gitmişken tolinle de buluşcaz
Sizin için boğabilirim
Ben de kıyamam ona sakın birşey yapmatoline kıyabilirmiyim emin değilim amaresmi Atarım tabi