2 Aylık Zayıflama Maratonu

Yazları bende almıyorum yada veriyorum.En azından sebze ağırlıklı besleniyoruz daha hareketli oluyoruz.Tatlı falan daha az yeniyor
Evet ya, yazın sıcak yemek bile yemek istemiyorum:) Evin yan tarafında bir dondurmacı var kendileri yapıyor dondurmayı bu zamana kadar yediğim en güzel dondurma orada, sabah akşam dindurma yiyorum yazın doyuruyor

çok işe yarıyor hamilelikte 84 gördüm ben azmettim 60 düştüm oğlum 5 yaşın içinde 6..7..aydır aikidoyu bıraktım ve tatlıya hücum 9 kilo aldımm..dirayetliyim yanii..
ama sen uzun boylusun .. kısa boylunun ... kılosu ıle senın o kılon rakamla aynı ama boya vurdugunda aynı olmuyo mesela canım

Evet ya, yazın sıcak yemek bile yemek istemiyorum:) Evin yan tarafında bir dondurmacı var kendileri yapıyor dondurmayı bu zamana kadar yediğim en güzel dondurma orada, sabah akşam dindurma yiyorum yazın doyuruyor
dondurma kıloda yapmıyo

çok işe yarıyor hamilelikte 84 gördüm ben azmettim 60 düştüm oğlum 5 yaşın içinde 6..7..aydır aikidoyu bıraktım ve tatlıya hücum 9 kilo aldımm..dirayetliyim yanii..
Ben de çok alıp verdimKızlardan sonra 78 kiloydum.Sonra diyet yaptım..Oğlumdan önce 54 kiloydum Ama kemik torbası gibiydim
Doğum sonrası verdim her kış 3-4 alıp yaza doğru geri veriyorum.Yazın pek almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…