- 12 Şubat 2015
- 6.519
- 15.882
ay arka fon ne merak ettımAy evet o yüzden uzatıyorumm. bu saça fön lazımm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay arka fon ne merak ettımAy evet o yüzden uzatıyorumm. bu saça fön lazımm..
Başlangıç olarak çok iyi bence canımİyi sayılırO kadar çabaya bence çok az
Sen de kilo vermişsin
Teşekkür ederim canımheyttt bee nevos tebrık edrım canımmmm kac gundur gorusemıyoruzz ozledım
Tabi spor yapınca giderSen yemeyi biraz artırBaşlangıç olarak çok iyi bence canım
Ben vermek istemedim Nevoş kendiliğinden gitmiş
Bende verdimm........İyi sayılırO kadar çabaya bence çok az
Sen de kilo vermişsin
Arada reklam yapmadan duramıyorsun NevoşTeşekkür ederim canım
Sen yemek yemekten bize uğrayamıyorsunSen bu topiği bırak yarışma konusuna gel orası tam senlik
hhaha yemek yemekten onumu gormuyorum ben nevos kk telden zor oluyo pc acmayınca sıze yetısemıyorum napımTeşekkür ederim canım
Sen yemek yemekten bize uğrayamıyorsunSen bu topiği bırak yarışma konusuna gel orası tam senlik
Valla canımcım ben seviyorum uzun saçı uzatmaya başladımm..bende kullandım sadece bı ay dayanabıldımm bu modele , sonra hemen kıt kıt
yapaaa , affetmezArada reklam yapmadan duramıyorsun Nevoş
o ne bee arka fön nedir nerden duydun..ay arka fon ne merak ettım
bende daha havalı oluyo degıl mı ruzgara karsı ucması hele ama uzamıyo ya gecen de kesımı cok begenmıstım hemen uzamaz ıns dedım hemen uzadı , sacımda benım gıbı ınatcıValla canımcım ben seviyorum uzun saçı uzatmaya başladımm..
kız arkadakı yazıyo dıyorumo ne bee arka fön nedir nerden duydun..
Bu ara canım yemek istemiyor, yaza doğru iştahım gidiyor benim Temmuz Ağustosta 44e kadar bile düşüyorumTabi spor yapınca giderSen yemeyi biraz artır
tam yazıcaktım sen söyledin jeton anca düştü açlık beybi açlık,,iş yerim orası firmanın ismi albümlerimde var beybii..kız arkadakı yazıyo dıyorum
Maşaallah canım çok iyi vermişsinBende verdimm........
Günaydınlarr...
Sabah..1 bardak ılık limonlu su..ve yeşil çay
Öğle:bruksel lahanası haşlama ve yoğurt.ara öüğün elma
Akşam:cacık ve sebzeli bulgur pilavı..veee.. 69 kiloyla başlamıştım diyete..sabah tartıldım kilomm..66.5
kızlar akşamları yaptığım göbek dansının baya bir faydasını görüyorum bilginiz olsunn..ve 2 haftadır ekmek asla ağzıma sürmedim kepek bilee.
sabah güncellemiştim..
album mu ay ben senın albumune bakmadım nerde calısıyosun , calısmak gıbısı yok kendı paranın olması bı baska yatam yazıcaktım sen söyledin jeton anca düştü açlık beybi açlık,,iş yerim orası firmanın ismi albümlerimde var beybii..
yapma yaaa. ben hayatımda hiç 44 olmadım yürüyen ceset olurdum herhallBu ara canım yemek istemiyor, yaza doğru iştahım gidiyor benim Temmuz Ağustosta 44e kadar bile düşüyorum
Tabi reklamsız olmazArada reklam yapmadan duramıyorsun Nevoş
göbek dansı nevrestem dedim ya bi geçen o tatlıdan yedim kaçamağım ooMaşaallah canım çok iyi vermişsin
Ben de ekmek hiç yemedim 10 gündür
Yazları bende almıyorum yada veriyorum.En azından sebze ağırlıklı besleniyoruz daha hareketli oluyoruz.Tatlı falan daha az yeniyorBu ara canım yemek istemiyor, yaza doğru iştahım gidiyor benim Temmuz Ağustosta 44e kadar bile düşüyorum