Senin kilonu not aldım canımBen bildirdim canısı sen güzel beslen bakalımm zaten 53 kiloymuşsun ne diyetii bol bol ceviz ve balıkk..
bu sac modelı kullanıslı degıl sankı .. ben kullanamadım yanı .. fonsuz hayatta cıkılmıyoBenimde victoria saçlarım uzun süredir aynı modelden kestiriyorum,ama yanlar çok fazla uzun değil denk gelmedi hiç o kadar yani.
nereye gıdıyon sen , ya benıde gotur yada gıtmeeeHanımlarr Ben yola çıkcam arada bakarım belki ama burda çok olamıycamAkasya yı çok yormayın naz yapmadan bildirimlerinizi yapın
Kilom 54.9
46.5 un neyıne kılo verıyosun yavSelam
Ben de bildirimi mi yapayım:)
46,5
Ben diyet yapmıyorum aslında, spor yapıyorum sıkılaşmak için ama biraz gitmiş46.5 un neyıne kılo verıyosun yav
boyun kac kı .. yanı yapma erır gıdersın ruzgar alır goturur sonraBen diyet yapmıyorum aslında, spor yapıyorum sıkılaşmak için ama biraz gitmiş
boyun kac kı .. yanı yapma erır gıdersın ruzgar alır goturur sonra
İyi yolculuklar patron. git gel yapacağım yöresele de yorum yapp..Hanımlarr Ben yola çıkcam arada bakarım belki ama burda çok olamıycamAkasya yı çok yormayın naz yapmadan bildirimlerinizi yapın
Kilom 54.9
10 günde iyi vermişsin NevoşBaşlangıç:65
Boy:1.66
Başlangıç tarih:23 Şubat
Geçen Hafta:64.200
Bildirim tarihi:06 Mart
Son kilo:63.300
Başlangıç:65
Boy:1.66
Başlangıç tarih:23 Şubat
Geçen Hafta:64.200
Bildirim tarihi:06 Mart
Son kilo:63.300
hehe kolay gelsın o zaman cnm
1,58 boyum, yik yapmam lazım karnım pamuk gibi:)
Ay evet o yüzden uzatıyorumm. bu saça fön lazımm..bu sac modelı kullanıslı degıl sankı .. ben kullanamadım yanı .. fonsuz hayatta cıkılmıyo
İyi sayılır10 günde iyi vermişsin Nevoş
heyttt bee10 günde iyi vermişsin Nevoş
Sağol canım, hepimize:)hehe kolay gelsın o zaman cnm
bende kullandım sadece bı ay dayanabıldımm bu modele , sonra hemen kıt kıtAy evet o yüzden uzatıyorumm. bu saça fön lazımm..