- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Odul isterizzz pinkooooooooo her hafta tatli yiyelimmmmmmmmmmm duy sesimiziiiiziiiiiAynen odul olmazsa yerim yemekk .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Odul isterizzz pinkooooooooo her hafta tatli yiyelimmmmmmmmmmm duy sesimiziiiiziiiiiAynen odul olmazsa yerim yemekk .
Sen biraz daha uzun kal vallahi söz veriyorum dönüşte hepimiz tığ gibi olacağızgittim geldım bu topık hala şişko hala şişko
Eti canga isteyennnnn
Ayyyy sensiz ne de guzeldi buralar hahahaha
bugun bızım burdan araba gectı adam hoparlorden bagırıyodu domates sogan bıberrrr sisko patatesssss diye aklıma sız geldınızSen biraz daha uzun kal vallahi söz veriyorum dönüşte hepimiz tığ gibi olacağız
bugun bızım burdan araba gectı adam hoparlorden bagırıyodu domates sogan bıberrrr sisko patatesssss diye aklıma sız geldınız
Olmaz ben senin yanında duramamYanindaaayimmmm nevooooo!!!!
ıyıyım nevos hanım sız kılolarınız nasıl
Nasılsınız Tolin Hanım
İyiler beni terkediyorlar usul usulıyıyım nevos hanım sız kılolarınız nasıl
benı ozledıgını duydum geleyım didimİyiler beni terkediyorlar usul usul
Ne çabuk geçti iki gün keşke biraz daha kalsaydın
Özledim tabiSensiz buraların tadı yok Tolin'cimbenı ozledıgını duydum geleyım didim
demi bencedeÖzledim tabiSensiz buraların tadı yok Tolin'cim
Yaramazlık yapma uslu uslu dolaş bundan sonrademi bencede
temem nevoş nene yapmamYaramazlık yapma uslu uslu dolaş bundan sonra
Yaramazlık yapma uslu uslu dolaş bundan sonra
Anlaştık yavrumtemem nevoş nene yapmam
İyiyim Meyra'cım sen nasılsınBizde sana takıldık diyet yapıyoruznevoşcum nasılsın görüşmeyeli? hayat nasıl gidiyor?
İyiyim Meyra'cım sen nasılsınBizde sana takıldık diyet yapıyoruz
İyiyim Meyra'cım sen nasılsınBizde sana takıldık diyet yapıyoruz
bugun bızım burdan araba gectı adam hoparlorden bagırıyodu domates sogan bıberrrr sisko patatesssss diye aklıma sız geldınız
İyiler beni terkediyorlar usul usul
Ne çabuk geçti iki gün keşke biraz daha kalsaydın
Yaramazlık yapma uslu uslu dolaş bundan sonra
Biz kadınların bitmez sıkıntısı canım kilobende iyiyim hamd olsun, teşekkürler: )
iyi olmuş yapın canımcım, kilo büyük küçük herkesin uğraşı, kilo önemli bir nokta aynı zamanda: )
kolaylıklar olsun inş maratonunuzda...