- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
ay tatlı bana kilo yapmaz ama gece 12 de de çiğ köfte yenmez kıtlıktan çıkmış gibi yatamıyorum yaNiye canım hayırdır pastalar yapmış olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay tatlı bana kilo yapmaz ama gece 12 de de çiğ köfte yenmez kıtlıktan çıkmış gibi yatamıyorum yaNiye canım hayırdır pastalar yapmış olmasın
Demek bu saatte çiğköfte yedinAfiyet olsunAma abartma sonra kilo yapmasınay tatlı bana kilo yapmaz ama gece 12 de de çiğ köfte yenmez kıtlıktan çıkmış gibi yatamıyorum ya
çok güzeldi rüya gibiydi nevoşum ya dayanamadım ben bu topiği kesin kilo alarak bitirecem ibret i alem içinDemek bu saatte çiğköfte yedinAfiyet olsunAma abartma sonra kilo yapmasın
Aman canım sen sporunu yap biraz geç saatlerde yemeyi bırak kilo almaBak sonra dombik ne yapıyorsun derizçok güzeldi rüya gibiydi nevoşum ya dayanamadım ben bu topiği kesin kilo alarak bitirecem ibret i alem için
emziriyorum diye saldım kendimi bu saatlerde mümkünatı yok yemezdim aama midede alışıyor emzirme bitince gene isteyecek o zaman dombik olcamAman canım sen sporunu yap biraz geç saatlerde yemeyi bırak kilo almaBak sonra dombik ne yapıyorsun deriz
Emiziryorsan ondan kilo almıyorsunDikkatli ol canım alışkanlık yapar emzirme sonrası bırakamazsınemziriyorum diye saldım kendimi bu saatlerde mümkünatı yok yemezdim aama midede alışıyor emzirme bitince gene isteyecek o zaman dombik olcam
Ne oldu yavruu.. diyetimi bozdunn..Börekler ,,Çörekler,mi yedin,yada koca bir kazan dibinimi indirdin mideneee..
yooo hiç beni merak etmemişsinizNe oldu yavruu.. diyetimi bozdunn..Börekler ,,Çörekler,mi yedin,yada koca bir kazan dibinimi indirdin mideneee..
Ay canımm.. sana öyle geliyorr.Teee bu sabah geldin aklıma bu kız nerede yazılarınıda göremedim. bir iki topiğe baktım belki bişiler yazmışsındır diye amma yoktunn..yooo hiç beni merak etmemişsiniz
yoktum tabi hastaydım o gün size yazdıktan sonra acile gittim akşama kadar acildeydimAy canımm.. sana öyle geliyorr.Teee bu sabah geldin aklıma bu kız nerede yazılarınıda göremedim. bir iki topiğe baktım belki bişiler yazmışsındır diye amma yoktunn..
Geçmiş olsun yavru ne oldu neyin varmışş..ne dedi doktorlarrr.yoktum tabi hastaydım o gün size yazdıktan sonra acile gittim akşama kadar acildeydim
sağol canım valla bir sürü şey çıktı daha hepsinin sonuçlarını almadım ama demir eksikliği kansızlık çıktı ,Geçmiş olsun yavru ne oldu neyin varmışş..ne dedi doktorlarrr.
Ayy canım sakın ihmal etmee.. dikkat et kendine hiç bişe olmaz demee.sadece biraz dikkat çok büyük geçmiş olsun canımmm..sağol canım valla bir sürü şey çıktı daha hepsinin sonuçlarını almadım ama demir eksikliği kansızlık çıktı ,
kalpte de sinir sıkıntı stres ani hareketler vs yapmıycaksın dedi bakalım şimdi şeker tahlillerinin sonuçlarını bekliyoruz