2 Aylık Zayıflama Maratonu

Aman canım sen sporunu yap biraz geç saatlerde yemeyi bırak kilo alma:KK19:Bak sonra dombik ne yapıyorsun deriz:eek::KK53:
emziriyorum diye saldım kendimi bu saatlerde mümkünatı yok yemezdim aama midede alışıyor emzirme bitince gene isteyecek o zaman dombik olcam

Günaydınlar :KK36:

Kahvaltı
1 Elma
Yarım muz

Öğle:
Zeytinyağlı pırasa

Akşam:
Fırında Balık
Salata

Günaydınnn.
Sabah. 1 tane haşlanmış yumurta.açık bir fincan siyah çay..ara öğün bir tane yeşil elma..
Öğlen,tavuk haşlama ve yoğurt,,
Akşam.. tost ve ayran...Arkadaşlar güzel gidiyorum tatlıyı çok sevmeme rağmen diyete başladığımdan beri ağzıma hiç sürmedim şu ana kadar 2 kilo vermişim 6 kilom daha var..öpüyorum hepinizi..
emoticones_grandes_3d_gratis_msnanimal_com-132.gif

Geçmiş olsun yavru ne oldu neyin varmışş..ne dedi doktorlarrr.
sağol canım valla bir sürü şey çıktı daha hepsinin sonuçlarını almadım ama demir eksikliği kansızlık çıktı ,
kalpte de sinir sıkıntı stres ani hareketler vs yapmıycaksın dedi bakalım şimdi şeker tahlillerinin sonuçlarını bekliyoruz :KK14::KK14::KK14:

sağol canım valla bir sürü şey çıktı daha hepsinin sonuçlarını almadım ama demir eksikliği kansızlık çıktı ,
kalpte de sinir sıkıntı stres ani hareketler vs yapmıycaksın dedi bakalım şimdi şeker tahlillerinin sonuçlarını bekliyoruz :KK14::KK14::KK14:
Ayy canım sakın ihmal etmee.. dikkat et kendine hiç bişe olmaz demee.sadece biraz dikkat çok büyük geçmiş olsun canımmm..:KK74::KK74:

SABAH:
2 Y.K. LOR
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
ŞEKERSİZ NESCAFE
ARA: 1 ELMA
ÖĞLE:
8 YK PIRASA
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
YEŞİLLİK
ARA: 1 PORTAKAL
AKŞAM:
2 YUMURTA SAHANDA