- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarasın canım .. :)napıyonuz dombişnazlar sporumu yapyım yazayım şuracığa
1 mil leslie
180 mekik
75squat
ilka sayfada ki bel ve karın hareketleri
sağol canım dün sadece yürüdüm ne huzursuz yattım ama bünye alışmış resmen sporaYarasın canım .. :)
tıka basa doyurma karnını akşama çiğ köfte var bizdeBen daha bir şey yemedim , birazdan ıspanak yiceğim pazularım güçlensin hahaha
Ben daha spor yapmadım, önce yemek sonra sporsağol canım dün sadece yürüdüm ne huzursuz yattım ama bünye alışmış resmen spora
Çok yeme kız fena şişirir adamı afiyet olsun :)tıka basa doyurma karnını akşama çiğ köfte var bizde
sağol canım acı kalçayı güzelleştirir diye bi şey kalmış aklımda bi sürü yemeyi planlıyordum inanÇok yeme kız fena şişirir adamı afiyet olsun :)
ben kızı uyuttu mu yapıyorum akşam zaten kız uyuyunca benim pil bitmiş oluyor yatağa geçebilmem için dinlenmem gerekiyor resmenBen daha spor yapmadım, önce yemek sonra spor
Kendin demişsin kalorili diye ben daha ne diyeyimbugun sabah 2 zeytınlı pogaca yedım bı de latte ıctım ( çok kalorılı bılıyorum )
akşam da tavuk sarma ayran salata
4 gibi yedım en son
sigarayla guzel oluyo dıye şey ettımKendin demişsin kalorili diye ben daha ne diyeyim
Şimdi spor yaptımnapıyonuz tombiknur lar
sen incelmişindir kesin ben kesin kalınlaştım beddua mı ettiniz bana yaŞimdi spor yaptım
Gündüz dışardaydım bayağı gezindim
İncelmiş olabilir miyim
ıspanak kilo yapmaz heralde afiyet olsun canım yarasınBende şimdi kalkıyorum spor yapmaya, haydi bismilla..
Bugün bacak için değilde, karın bölgesi için hareketler yapıcam...
3 mill leslie yapıyordum 1 mill leslie yapıp karın bölgesine özel spor videosu uygulayacağım..
Bugün ıspanağı fazla kaçırdım kusuruma bakmayın , annemde pek güzel yapmış..Severim de zaten..
Niye canım hayırdır pastalar yapmış olmasınsen incelmişindir kesin ben kesin kalınlaştım beddua mı ettiniz bana ya
Ispanaktan birşey olmaz tabi içinde pirinç yoksaBende şimdi kalkıyorum spor yapmaya, haydi bismilla..
Bugün bacak için değilde, karın bölgesi için hareketler yapıcam...
3 mill leslie yapıyordum 1 mill leslie yapıp karın bölgesine özel spor videosu uygulayacağım..
Bugün ıspanağı fazla kaçırdım kusuruma bakmayın , annemde pek güzel yapmış..Severim de zaten..