- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
yaaa hayır hepimiz zayıf olucaz kk nın ponpon kız takımı olicez havalı olicez(ergenliğime döndüm sizi zayıflatcam diye)Sen bizden utanıyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa hayır hepimiz zayıf olucaz kk nın ponpon kız takımı olicez havalı olicez(ergenliğime döndüm sizi zayıflatcam diye)Sen bizden utanıyor musun
Bir sen eksiktingençler nööörüyonuz beaaaa gideyımde kendıme bı patateslı sosıs yapamda yiyem
ye gız afıyet olsungençler nööörüyonuz beaaaa gideyımde kendıme bı patateslı sosıs yapamda yiyem
hahaha 90 ların cocuguyum olsun o kadarcıcık @NevresteNasıl bi cesaret varsa beni bile yoldan çıkarmaya çalıyor
sen serenad yapılacak kadınsın adına senfoniler bestelenecek biz iki türkü bozmuşuz çok muHerkes bana dize ,beste yazıyor
Tamam o zamanyaaa hayır hepimiz zayıf olucaz kk nın ponpon kız takımı olicez havalı olicez(ergenliğime döndüm sizi zayıflatcam diye)
Bir sen eksiktin
saol pampaye gız afıyet olsun
Bak benimle dalga geçiyorsen serenad yapılacak kadınsın adına senfoniler bestelenecek biz iki türkü bozmuşuz çok mu
Olur :))ay yemeyın ya bana yolla sen pınko
Yaptımm.. Yemedim valla, tadını merak ediyorum benimki de henüz yemedi insan bakıp güzel olmuş, kötü olmuş der demiPinkom poğaça yaptın mıSen yemedin değil mi
bak bebeğim bana bak akşama kadar pasta börek götürdüm hala inceciğimTamam ama işim yeni bitti size bi bakayım dedim.
Tamam ye izin veriyoruzSonra gelip diyet yapalım deme biz o zaman incelmiş olacağızhahaha 90 ların cocuguyum olsun o kadarcıcık @Nevreste
asla dalga geçmiyorum.tek dalga geçtiğim sizin göbüşleriniz koca popolarınızBak benimle dalga geçiyor
Ben de dün pasta yaptım tadına bile bakmadım seni anlıyorum çok fena bir durumOlur :))
Yaptımm.. Yemedim valla, tadını merak ediyorum benimki de henüz yemedi insan bakıp güzel olmuş, kötü olmuş der demi
Çok sağolBenim göbeğim yok onu belirteyimasla dalga geçmiyorum.tek dalga geçtiğim sizin göbüşleriniz koca popolarınız
Sever aslında sevmez mi. Kaç gündür sayıklıyordu ama tok sanırım :))Ben de dün pasta yaptım tadına bile bakmadım seni anlıyorum çok fena bir durum
Seninki pek yemeyi sevmiyor yoksa bakılmaz mı tadına
Sıcak ve taze daha güzel olurSever aslında sevmez mi. Kaç gündür sayıklıyordu ama tok sanırım :))
bende bayat severım nevos sıcak yada ılk gun yememSıcak ve taze daha güzel olur