- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
bi de yemek yarışması koymuş imzasına neymiş yörsel yemeklermiş.özrü kabahatinden büyük yiyelim içli köfteleri çiğ köfteleriSen de haklısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi de yemek yarışması koymuş imzasına neymiş yörsel yemeklermiş.özrü kabahatinden büyük yiyelim içli köfteleri çiğ köfteleriSen de haklısın
tadına bak barı pınk yaaa , canın cekcekDiyet yapmıyorsun tamam da milleti niye yoldan çıkarmaya çalışıyorsun
Poğaçamı yaptım ama tadına bakmadım
pinkim şişkocanım sporunu yaptın mıHa biz senin adınımı lekeliyoruz şimdi de
Bizi begenmiyörmüsünnnn sen bizden utaniyörmüsünnnnyok sayarak kilolardan kurtulamazsınız kalkın şınav çekin ben birki nin diyet topiği arkadaşları şişkoymuş dedirtmem hepiniz zayıf oliceksiniz
ekmek yersen tam super olacakBizi begenmiyörmüsünnnn sen bizden utaniyörmüsünnnn
lafı başka yere çekme o göbüşü erit önce ben bi spor yapıp geliyorumBizi begenmiyörmüsünnnn sen bizden utaniyörmüsünnnn
Ama ben o bölümün Editörüyüm yarışma ile ben ilgileniyorum..Hatta beni takdir et o yemeklerin arasında diyet yapıyorum yapacağımbi de yemek yarışması koymuş imzasına neymiş yörsel yemeklermiş.özrü kabahatinden büyük yiyelim içli köfteleri çiğ köfteleri
Kızım bak giiitttekmek yersen tam super olacak
Pinkom yetiş ekmeğe salça sürüp yiyin diyorDiyet yapmıyorsun tamam da milleti niye yoldan çıkarmaya çalışıyorsun
Poğaçamı yaptım ama tadına bakmadım
Göbüşümden ayrilamammmm o benm herseyiimmmlafı başka yere çekme o göbüşü erit önce ben bi spor yapıp geliyorum
Yuh yani beni bile yoldan çıkarıyorsun Uslu dur bak günah benden gidecektadına bak barı pınk yaaa , canın cekcek
Daha yapmadım cılızım birazdan yapcam, akşam yürüyüş yaptım epey..pinkim şişkocanım sporunu yaptın mı
takdiri eline takdir verdim geline kebapları yollamış nevo diyet topiğineAma ben o bölümün Editörüyüm yarışma ile ben ilgileniyorum..Hatta beni takdir et o yemeklerin arasında diyet yapıyorum yapacağım
Sen bizden utanıyor musunyok sayarak kilolardan kurtulamazsınız kalkın şınav çekin ben birki nin diyet topiği arkadaşları şişkoymuş dedirtmem hepiniz zayıf oliceksiniz
Nasıl bi cesaret varsa beni bile yoldan çıkarmaya çalıyorPinkom yetiş ekmeğe salça sürüp yiyin diyor
o sayılmaz o poğaçaları düşünmekten vazgeçYuh yani beni bile yoldan çıkarıyorsun Uslu dur bak günah benden gidecek
Daha yapmadım cılızım birazdan yapcam, akşam yürüyüş yaptım epey..
Herkes bana dize ,beste yazıyortakdiri eline takdir verdim geline kebapları yollamış nevo diyet topiğine
ay yemeyın ya bana yolla sen pınkoYuh yani beni bile yoldan çıkarıyorsun Uslu dur bak günah benden gidecek
Daha yapmadım cılızım birazdan yapcam, akşam yürüyüş yaptım epey..
Pinkom poğaça yaptın mıSen yemedin değil miNasıl bi cesaret varsa beni bile yoldan çıkarmaya çalıyor
Tamam ama işim yeni bitti size bi bakayım dedim.o sayılmaz o poğaçaları düşünmekten vazgeç