İyi o zaman aramızda öyle katılanlar var sende onlardan biri olursunHerkes kafasına göre takılıyornevom yapmıyorum ama sebebım var sadece spor yapcam ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi o zaman aramızda öyle katılanlar var sende onlardan biri olursunHerkes kafasına göre takılıyornevom yapmıyorum ama sebebım var sadece spor yapcam ben
İyi yapmışsın yorma kendini başka zaman yaparsınBiz biraz daha inceldik bugündombiknur lar napıyonuz henüz sporumu yapmadıım ama gene inceciğim hıh
azcık gobusum var ablam 23 yasındayımDaha gençsin kilo almıyorsundur fazla
hahaha bu ıyı cevaptı aynen oyle ıradenızı tebrık edıyorum amaKedi uzanamadığı ciğere pis dermiş
Atın bunu dışarıablam dun gece on ıkıde pıde yedım 5 tane falan dort parmak boyunda .. ondan once kahvaltı yaptım zeytın yenı ve lezzetlıydı napım yarım ekmek kadarcıkkk
Aramızda 10 yaş varazcık gobusum var ablam 23 yasındayım
Sen ciddisinhahaha bu ıyı cevaptı aynen oyle ıradenızı tebrık edıyorum ama
Dimi bende sadece kahvaltida yerim o da tam buğday ekmeği,beyaz ekmek yememBak bu olabilir ekmek yedirmeye çalışıyor bize
Ben hiç yemiyorum
Al ışte taşlariz kiz senihaha ekmek tukenımını azalttı bu kknın dıyet topıklerı fırıncaları buraya yonlendırcem
tüm sempatikliginiz üzerinizde yine birkibirki hanimdombiknur lar napıyonuz henüz sporumu yapmadıım ama gene inceciğim hıh
atın benı yalan dunya sıze kalsın cıddıyım ben ac asla yapamam gozum mozum kararır , vucut kıtle endeksıme gore tam sınırdayım ablam olması gerekenmıs ondan koyverdımAramızda 10 yaş var
Sen ciddisin
daslarsan sen dasla benı harbımDimi bende sadece kahvaltida yerim o da tam buğday ekmeği,beyaz ekmek yemem
Al ışte taşlariz kiz seni
tüm sempatikliginiz üzerinizde yine birkibirki hanim
Afiyet olsun canım en doğrusunu yapıyorsunDimi bende sadece kahvaltida yerim o da tam buğday ekmeği,beyaz ekmek yemem
şimdi yapıcam canım boşlamak yok hepinizden ince olucam vurucam kırbacıİyi yapmışsın yorma kendini başka zaman yaparsınBiz biraz daha inceldik bugün
Tamam o zaman sen sadece spor yapatın benı yalan dunya sıze kalsın cıddıyım ben ac asla yapamam gozum mozum kararır , vucut kıtle endeksıme gore tam sınırdayım ablam olması gerekenmıs ondan koyverdım
Tamam olşimdi yapıcam canım boşlamak yok hepinizden ince olucam vurucam kırbacı
en zayıf en sempatik benim uleyyyn (kadir inanır sesiyle)Dimi bende sadece kahvaltida yerim o da tam buğday ekmeği,beyaz ekmek yemem
siz anca oturun burayı okuyunca kilo verilmiyor kalkın da zıplayın azcıkTamam ol
Hiiiiiiiiiiii tabi tabiiiiien zayıf en sempatik benim uleyyyn (kadir inanır sesiyle)
Sen de haklısınsiz anca oturun burayı okuyunca kilo verilmiyor kalkın da zıplayın azcık
yok sayarak kilolardan kurtulamazsınız kalkın şınav çekin ben birki nin diyet topiği arkadaşları şişkoymuş dedirtmem hepiniz zayıf oliceksinizHiiiiiiiiiiii tabi tabiiiii
Diyet yapmıyorsun tamam da milleti niye yoldan çıkarmaya çalışıyorsunnevom yapmıyorum ama sebebım var sadece spor yapcam ben
Ha biz senin adınımı lekeliyoruz şimdi deyok sayarak kilolardan kurtulamazsınız kalkın şınav çekin ben birki nin diyet topiği arkadaşları şişkoymuş dedirtmem hepiniz zayıf oliceksiniz