Dökül bakalım neler yedin listesini yaphem boyle zayıflarsın evet harbı bagyan hanım ama dıyetı bozdugun an fazlasını alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dökül bakalım neler yedin listesini yaphem boyle zayıflarsın evet harbı bagyan hanım ama dıyetı bozdugun an fazlasını alırsın
Yok 2 öğün yemende sorun yok ama sen akşam birşey yememişsinEn azından çorba falan yeseydin yada sebze yemeğiSalata Yedim nevos,tıka basa doydum ama ben normalde diyet yapmadigim zamanlarda da 2 öğün yerim. Ayrıca 2 öğün yemek sünnettir
Iyı de ben hep böyleyim diyete özel değil. Ben yemekten kilo almadim zaten,hormon ilaçları yaptihem boyle zayıflarsın evet harbı bagyan hanım ama dıyetı bozdugun an fazlasını alırsın
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermişben vöcodomla barısıgım yaglarım ve ben kadın dedıgın kalcalı olur nevom
ama su yonden bakarsan mıden acken yememek vucuda ıskence , obur tarafta bızden sıkayetcı olacak her uzuvumuzz dıye farklı fıkır atmak ıstıyorum canemSalata Yedim nevos,tıka basa doydum ama ben normalde diyet yapmadigim zamanlarda da 2 öğün yerim. Ayrıca 2 öğün yemek sünnettir
Onlar çok kilo yapıyorIyı de ben hep böyleyim diyete özel değil. Ben yemekten kilo almadim zaten,hormon ilaçları yapti
Kiz salata yedim diyorum yaaa koca tabak salata yedim tıka basa doydum. Salata neden öğün sayilmiyoYok 2 öğün yemende sorun yok ama sen akşam birşey yememişsinEn azından çorba falan yeseydin yada sebze yemeği
kılolu degılsın kı ya , hormon ılacları yapıyo malesefIyı de ben hep böyleyim diyete özel değil. Ben yemekten kilo almadim zaten,hormon ilaçları yapti
ekmee bana bana yemek yicen harbı yoksa bende sayılmıyoKiz salata yedim diyorum yaaa koca tabak salata yedim tıka basa doydum. Salata neden öğün sayilmiyo
Tamam o zaman sen doyduysan sorun yokEn azından sıcak bir çorba içseydin dedimKiz salata yedim diyorum yaaa koca tabak salata yedim tıka basa doydum. Salata neden öğün sayilmiyo
Sen pek diyet yapıyor gibi görünmüyorsunekmee bana bana yemek yicen harbı yoksa bende sayılmıyo
Midem aç değil ki yazdıklarımı okuyun yawww benm midem çok küçüktür. Yedigim yemeği,öğünlerimi görseniz nasıl yaşıyosun dersiniz midem küçük benm azcik yemeyle doyarim. Annem hep kuş kadar yiyosun derdiama su yonden bakarsan mıden acken yememek vucuda ıskence , obur tarafta bızden sıkayetcı olacak her uzuvumuzz dıye farklı fıkır atmak ıstıyorum canem
Senin ne işin var burda bakimm fırıncı mı baban senin bu ne ekmek sevdasiekmee bana bana yemek yicen harbı yoksa bende sayılmıyo
Bak bu olabilir ekmek yedirmeye çalışıyor bizeSenin ne işin var burda bakimm fırıncı mı baban senin bu ne ekmek sevdasi
haha ekmek tukenımını azalttı bu kknın dıyet topıklerı fırıncaları buraya yonlendırcemSenin ne işin var burda bakimm fırıncı mı baban senin bu ne ekmek sevdasi
valla nevos gec bılem kalsam sabah oturur en az bı dılım yerım oyle cıkarım ben , oyle rahat ınsanımdır ve kendıme , keyfıme duskunBak bu olabilir ekmek yedirmeye çalışıyor bize
Ben hiç yemiyorum
nevom yapmıyorum ama sebebım var sadece spor yapcam benSen pek diyet yapıyor gibi görünmüyorsun
Daha gençsin kilo almıyorsundur fazlavalla nevos gec bılem kalsam sabah oturur en az bı dılım yerım oyle cıkarım ben , oyle rahat ınsanımdır ve kendıme , keyfıme duskun
ablam dun gece on ıkıde pıde yedım 5 tane falan dort parmak boyunda .. ondan once kahvaltı yaptım zeytın yenı ve lezzetlıydı napım yarım ekmek kadarcıkkkDökül bakalım neler yedin listesini yap