- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
sensör taktım bu topıge adım yazıldı an sensör ötmeye baslıyoYazar yazmaz ortaya çikmışsın yine :))
nevreste benı gorunce gaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sensör taktım bu topıge adım yazıldı an sensör ötmeye baslıyoYazar yazmaz ortaya çikmışsın yine :))
Bence burdadır :))sensör taktım bu topıge adım yazıldı an sensör ötmeye baslıyo
nevreste benı gorunce gaçtı
o benı keklemeye calısıyo ama yimezlerrrrrrrBence burdadır :))
Naptın ki küstürdün
:)) Hadi bakalım kılıçlar çekildio benı keklemeye calısıyo ama yimezlerrrrrrr
Vuralım Harbi'cimal birini vur ötekine
<---- sırayla bu duygulari yasattin bana
Yok canım benim ben sana hiç diğeri dermiyim yanlış yazmışımbana bana bihterine... diğeri dedi ya la nasıl koydu bana ... oyyy ooyyyy oy ben nerelere gidem oyyy oyyyy oy ben ölem
Yok ya misafirlerimize iyi davranın biri zaten grubumuzdanVuralım Harbi'cim
Pinkom sende ciddiye almaYok ya misafirlerimize iyi davranın biri zaten grubumuzdan
Offf neydi bizim gunahimizzzz,surda namusumuzla kilo veriyoz rahat biraksana kiziiaaammmmdaha durun siz durun bu topıge ne ezıyetler edıcem gapattıracam bu topıgı nıhahahhahahahahahah
ay allahim kuru döt burda mısın yine senhehe he niye gelemiyon o koca göbeğini görüyoz saklanma çık
Bencede vuralım iyi fikir birkibirki'yi de unutmayalim litfeeyynnnVuralım Harbi'cim
Ama vuruyonuz, kan görmeye dayanamam benPinkom sende ciddiye alma
Vuslat'ta gelsin tokuşturalımOfff neydi bizim gunahimizzzz,surda namusumuzla kilo veriyoz rahat biraksana kiziiaaammmm
ay allahim kuru döt burda mısın yine sen
Bencede vuralım iyi fikir birkibirki'yi de unutmayalim litfeeyynnn
Ama onlar bize laf atarken onlara niye kızmıyorsunAma vuruyonuz, kan görmeye dayanamam ben
He o da vardi 3 silahşör olup çıktılar başımızaVuslat'ta gelsin tokuşturalım
Harbi'cim diyet nasıl gidiyor..He o da vardi 3 silahşör olup çıktılar başımıza
istemıyorum sızın kılo vermenızı ahahhahhahhahhaOfff neydi bizim gunahimizzzz,surda namusumuzla kilo veriyoz rahat biraksana kiziiaaammmm
kuru döt tam 91 cicim bi de squat lı yaahOfff neydi bizim gunahimizzzz,surda namusumuzla kilo veriyoz rahat biraksana kiziiaaammmm
10 Numara nevosum makarna salatasina rağmen 1 Haftada 1.800 kg vermisim 58.800 düm. 57.0 oldumHarbi'cim diyet nasıl gidiyor..
Nedenistemıyorum sızın kılo vermenızı ahahhahhahhahha