- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
atarsınız tabi zayıfcacık ım tek elinizle bile atarsınızAtalım bunu pinko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atarsınız tabi zayıfcacık ım tek elinizle bile atarsınızAtalım bunu pinko
Adam o kadar zahmet etmis yazmış,saygisizlik olurdu diye silmedimSen mi sessiz sakin
Onun mesajını niye silmedin profilinden ben görür görmez sildim
SağolsunBak ben bunu niye düşünemedim ayıp oldu mu acabaAdam o kadar zahmet etmis yazmış,saygisizlik olurdu diye silmedim
Sen bizi böyle gıcık etmeye devam edersen hepimiz sıfır beden oluruzatarsınız tabi zayıfcacık ım tek elinizle bile atarsınız
ben nıye gormeyonAdam o kadar zahmet etmis yazmış,saygisizlik olurdu diye silmedim
Sana numarasini verimde ara "beni begenmiyo musun" deay ben kadın degıl mıyım dıyomusum baa atmamıss
Erkekler etli butlu kadin sever,napsin cılız kariyiaaaaaa bana bırakmamış ne msjı ki ben zayıf olunca siz şişkoların arasından göremedi zaar
aman harbı benden gecmıs artıkSana numarasini verimde ara "beni begenmiyo musun" de
Erkekler etli butlu kadin sever,napsin cılız kariyi
Nevos sen eskiden çok nazik bir bagyandin boyle kabaliklar yapmazdinSağolsunBak ben bunu niye düşünemedim ayıp oldu mu acaba
o zaman devam edeyimSen bizi böyle gıcık etmeye devam edersen hepimiz sıfır beden oluruz
Öyle deme tatlim cikmayan candan umut kesilmezaman harbı benden gecmıs artık
hıh manken gibiyim canımyüz vermeyeceğimi biliyor tabi yazamıyor banaSana numarasini verimde ara "beni begenmiyo musun" de
Erkekler etli butlu kadin sever,napsin cılız kariyi
bendekı umutlar yesermezÖyle deme tatlim cikmayan candan umut kesilmez
Hadi hadi kiskandin dimi itiraf ethıh manken gibiyim canımyüz vermeyeceğimi biliyor tabi yazamıyor bana
O niye kizbendekı umutlar yesermez
Beni boşa En kibar üye seçtiler o zamanNevos sen eskiden çok nazik bir bagyandin boyle kabaliklar yapmazdin
Sirkeli veya karbonatlı suyla sil.Kızlar burasi yeri değil biliyorum ama siz bilirsiniz buz dolabindaki kokuyu akmak icun napabiliriz? Babam izgra kofte almis posetleyip koydum ama kokmus dolap. Ve kokan dolaptan nefret ederim. Napsam gecer?
Çok abartmadano zaman devam edeyim
utandımHadi hadi kiskandin dimi itiraf et
O niye kiz
Tamam teşekkürlerSirkeli veya karbonatlı suyla sil.