- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
bızde mankenızhıh manken gibiyim canımyüz vermeyeceğimi biliyor tabi yazamıyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bızde mankenızhıh manken gibiyim canımyüz vermeyeceğimi biliyor tabi yazamıyor bana
Bende şaşırdım zatenBeni boşa En kibar üye seçtiler o zaman
Sen beni bu ara pek kaba buluyorsun istersen artık sizli bizli konuşalımBende şaşırdım zaten
Ayyy nevosum şaka yaptim,özür dilerim ben seni çok seviyorum kiiSen beni bu ara pek kaba buluyorsun istersen artık sizli bizli konuşalım
Yaa şaka yapıyorumÖzür dilemeAyyy nevosum şaka yaptim,özür dilerim ben seni çok seviyorum kii
Ciddi yazdin sandim yürecigim sizladiiiiYaa şaka yapıyorumÖzür dileme
Asla böyle düşünme bir dahaCiddi yazdin sandim yürecigim sizladiiii
Öp o zaman agliyorum bak ( )Asla böyle düşünme bir daha
Öp o zaman agliyorum bak ( )
Nevosummmm guzell hemsoooommm
Senin için smile aradım bulamadım geniş bir zamanda öpücüğe boğacağım haberin olsunNevosummmm guzell hemsoooommm
kıskanmak ne kelime çatladım sizin selulıtlere döndümHadi hadi kiskandin dimi itiraf et
O niye kiz
şişkolar öpüşürken beni ezeyazdınızNevosummmm guzell hemsoooommm
abarttıysam özür dilerim gülüp eğleniyoruz diye şey ettiydimÇok abartmadan
Tamam ben sustum siz bana alınmaya başladınızHep bu smileler yüzündenYok canım sen devam etabarttıysam özür dilerim gülüp eğleniyoruz diye şey ettiydim
ya dozu abarttım mı diye düşündüm bir an içinTamam ben sustum siz bana alınmaya başladınızHep bu smileler yüzündenYok canım sen devam et
Yok yok biz Tolin'den alışkınızya dozu abarttım mı diye düşündüm bir an için